Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când poate ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul lui Andrei Nicolescu şi întrebarea sensibilă la care a răspuns: "Există şanse să fie depunctată precum Hermannstadt?"

Când poate ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul lui Andrei Nicolescu şi întrebarea sensibilă la care a răspuns: "Există şanse să fie depunctată precum Hermannstadt?"
Comentarii

Preşedintele de la Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu, a dezvăluit care e ţinta clubului pentru ieşirea din insolvenţă. De asemenea, a fost întrebat dacă echipa e în pericol de a pierde puncte în noul sezon din Superligă.

Andrei Nicolescu a vorbit despre ieşirea lui Dinamo Bucureşti din insolvenţă

Dinamo Bucureşti a revenit în prima ligă, după un singur sezon petrecut în Liga 2. După promovare, Andrei Nicolescu a anunţat că de Dinamo Bucureşti sunt aproape doi acţionari, care să susţină clubul în Superligă. 

Ţintele următoare ale conducerii sunt planul de reorganizare şi ieşirea din insolvenţă, pentru ca lucrurile să revină la normal în "Ştefan cel Mare". 

După un prim plan de reorganizare refuzat pe finalul anului trecut, "câinii" au o nouă şansă, iar dacă o vor fructifica ei prevăd că Dinamo Bucureşti ar putea ieşi din insolvenţă în vara anului 2024. 

"Avem repunere pe 19 iunie şi îl vom susţine pe Răzvan Zăvăleanu astfel încăt să-l convingă pe judecătorul sindic. (n.r. - Există şanse ca Dinamo să fie depunctată, precum a păţit Hermannstadt?) Nu există această şansă. Planul nu e făcut de Liga 1 sau Liga 2, dar noi ducem acelaşi plan de ieşire din insolvenţă. Banii din drepturile TV sunt absorbiţi de salarii, de alte cheltuieli. 

De insolvenţă am putea ieşi în vara anului următor, iar în Europa să jucăm din anul următor (n.r. - ieşirii din insolvenţă). Pot să spun despre relaţia cu DDB că e corectă, una buna, colaborăm şi avem intenţii bune. Nu există indicii că cineva din DDB vrea să interfereze cu munca cuiva din interiorul clubului", a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport. 

Cât despre momentul de cotitură al sezonului din Liga 2, preşedintele a recunoscut că a fost un efort comun în club. 

"Am avut o sărbătoare pe stadion. De mâine ne apucăm de muncă. Momentul în care lucrurile s-au schimbat a fost acela când s-a spus să venim la Dinamo şi să facem, alături de Eugen Voicu. Am încercat să găsim soluţii, iar şansele erau mari ca lucrurile să degenereze când nu s-a aprobat planul de reorganizare. Timpul ne-a răsplătit", a adăugat oficialul lui Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu. 

Afla mai multe despre: insolventa dinamoplan de reorganizare dinamoandrei nicolescu dinamodinamo promovare superliga 

viewscnt
Articole similare