Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la Real Madrid, convocaţi la naţionala României! Fotbaliştii au refuzat Spania pentru a juca sub tricolor

Doi jucători de la Real Madrid, convocaţi la naţionala României! Fotbaliştii au refuzat Spania pentru a juca sub tricolor

Fotbal

Comentarii

Doi fotbalişti cu dublă cetăţenie, româno-spaniolă, legitimaţi la Real Madrid, au ales să spună ”pas” naţionalei Spaniei şi vor reprezenta România la nivel internaţional.

Este vorba de fundaşul central Valentin Eduardo Corlat şi mijlocaşul central Andrei Raul Pertea, ambii în vârstă de 14 ani, care au  fost convocaţi la naţionala U15 a României, care se va reuni în luna iulie.

 

De la Real Madrid, în naţional României U15

Corlat şi Pertea sunt doi dintre cei mai apreciaţi jucători ai celor de la Real Madrid U14 şi au luat decizia de a evolua pentru naţionala României la nivel internaţional.

Raul Andrei Pertea este născut la Toledo, iar Edu Corlat la Real Madrid. Tinerii fotbalişti au dublă cetăţenie, însă, surprinzător, vor continua alături de România, nu de Spania, în continuare.

  • Eduardo Corlat  a evoluat pentru grupele de juniori ale celor de la Moscardo (2014-2018) şi Getafe (2018-2020), până să ajungă la Real Madrid.

Decizia este una neaşteptată, într-un moment al fotbalului românesc în care jucătorii cu dublă naţionalitate aleg orice altceva, în afara României. 

Ne amintim cazurile lui Theo Corbeanu (Canada), Daniel Boloca (Italia), Flavius Daniliuc (Austria) sau Ajdin Hrustic (Australia).

Afla mai multe despre: edu corlatperteaspaniaromaniareal madrid 

viewscnt
Articole similare