Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dezvăluit în direct bătaia dintre colegii de echipă după finalul ratat de sezon în Superligă! "Am mai aflat nişte lucruri. Chiar el"

A dezvăluit în direct bătaia dintre colegii de echipă după finalul ratat de sezon în Superligă! "Am mai aflat nişte lucruri. Chiar el"

Superliga

Comentarii

Felul în care situaţia a fost gestionată la una dintre echipele de tradiţie ale României a dus la un dezastru pentru club la finalul acestui sezon. Luptele interne şi tensiunea din vestiar au dus la retrogradarea lui FC Argeş, iar informaţii despre un conflict fizic între jucători au apărut după returul "barajului" cu Dinamo.

Finalul ratat de sezon în Superligă s-a lăsat cu o bătaie între jucători: "Am mai aflat nişte lucruri. Chiar el"

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Superligă, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă. Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă.

A fost doar finalitatea dezastrului pentru piteşteni, care au traversat un sezon de coşmar. După plecarea lui Andrei Prepeliţă, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, a aruncat rezultatele slabe asupra lui Marius Croitoru şi asupra jucătorilor de umplutură aduşi care au stat prin tribune. 

A fost doar primul semnal, întrucât situaţia a degenerat odată cu rezultatele slabe din campionat, în lunile care au urmat. 

Inclusiv din vestiar au existat voci care au dezvăluit conflictul dintre anumiţi jucători români şi străini. 

Imediat după 6-1 pe Arena Naţională, Andreias Calcan i-a atacat pe străini, într-o intervenţie în care a arătat neputinţa lui FC Argeş în "barajul" cu Dinamo. 

A urmat Cătălin Straton, care a fost dur cu anumiţi jucători străini, cărora le-a transmis că nu mai au ce căuta în vestiar, după returul de la Mioveni. 

Un incident grav petrecut în vestiarul lui FC Argeş a fost semnalat şi de comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu. Conform informaţiilor sale, s-a ajuns până la violenţă fizică între un român şi un străin. 

Bătaie la FC Argeş înainte de "barajul" cu Dinamo: "Chiar el"

Înaintea ruşinii 6-1 de pe Arena Naţională, mijlocaşul francez Tony Njiké (25 de ani), căruia i-a fost reziliat contractul înainte de returul de la Mioveni, l-ar fi bătut pe atacantul român Andreias Calcan (29 de ani), încă o dovadă a rupturii din vestiarul echipei argeşene. 

"Acolo (n.r. - la FC Argeş) e o tensiune. Am mai aflat nişte lucruri, că e o tensiune între români şi străini, deşi azi (n.r. - în FC Argeş - Dinamo 4-2) nu s-a văzut, că au pus osul toţi. 

Îţi spun că au fost tensiuni în vestiar care s-au soldat şi cu o bătaie. Chiar el (n.r. - Calcan a fost agresat de Njike)", a spus Emil Grădinescu la Orange Sport. 

De altfel, Mihai Ianovschi a recunoscut că a plecat de la FC Argeş pentru că în lot au fost aduşi mulţi străini, care au blocat accesul juniorilor români spre prima echipă a lui FC Argeş. 

Afla mai multe despre: emil gradinescufc argesbataie fc argesdinamo fc arges baraj superliga 

viewscnt
Articole similare