Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Barcelona i-a transmis un mesaj emoţionant lui Ştefan Radu. ”Ai o inimă de aur, Boss! Eşti un frate pentru mine. Te iubesc!”

Un fost jucător de la Barcelona i-a transmis un mesaj emoţionant lui Ştefan Radu. ”Ai o inimă de aur, Boss! Eşti un frate pentru mine. Te iubesc!”galerie foto

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu şi-a încheiat oficial cariera de fotbalist, după ultimul meci al lui Lazio din acest sezon, scor 2-0 pe terenul lui Empoli.

Radu a fost doar rezervă în partida în care ”biancocelestii” şi-au adjudecat locul doi în Serie A, cea mai bună clasare a capitolinilor din ultimii 23 de ani. Românul s-a bucurat de ultimele minute din carieră cu o săptămână în urmă, în meciul câştigat de Lazio pe Olimpico contra lui Cremonese, scor 3-2. 

Mesaj emoţionant primit de Ştefan Radu. ”Ai o inimă de aur, Boss! Eşti un frate pentru mine”

După încheierea partidei, Patric, fostul coechipier al lui Radu din apărarea lui Lazio a postat o poză pe o reţea de socializare, însoţită de un mesaj emoţionant.

”Opt ani alături de tine, prietenul meu, am suferit, am plâns, ne-am bucurat şi am celebrat împreună! M-ai învăţat multe lucruri, atât în teren cât şi în afara lui ce le port mereu în inimă. Ai o inimă de aur, eşti un frate pe care fotbalul mi l-a oferit dar mai presus de toate, o persoană fantastică. Te iubesc, Boss, mulţumesc pentru tot luptătorule, forza Lazio!”, a scris Patric pe Instagram.

Patric Gabarron îmbracă tricoul lui Lazio din sezonul 2015-2016. Înainte de a juca în capitala Italiei, ibericul a crescut la echipa secundă a lui FC Barcelona. În acest sezon, Patric a bifat 18 meciuri pentru Lazio.

VIDEO cu ultimele clipe ale lui Radu pe Olimpico

 

Afla mai multe despre: lazioştefan radubarcelonapatric 

viewscnt
Articole similare