Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW pirotehnic şi cântece până dimineaţă. Suporterii dinamovişti au făcut spectacol pe autostradă în preajma autocarului în care se aflau jucătorii

VIDEO | SHOW pirotehnic şi cântece până dimineaţă. Suporterii dinamovişti au făcut spectacol pe autostradă în preajma autocarului în care se aflau jucătorii
Comentarii

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş, cu scorul general de 8-5, şi a revenit în Superligă, la doar un an distanţă de la prima sa retrogradare din istorie.

Deşi a plecat cu şansa a doua în dubla manşă cu FC Argeş, Dinamo a produs surpriza şi a marcat de opt ori în cele două meciuri cu piteştenii.

Imediat după meciul de la Mioveni, suporterii şi jucătorii dinamovişti au dat drumul petrecerii. După plecarea de la stadion, în drumul spre Bucureşti, autocarul în care se aflau fotbaliştii a făcut mai multe opriri la insistenţele sutelor de suporteri care au făcut deplasarea.

FC Argeş - Dinamo 4-2

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă, graţie victoriei din tur cu 6-1, a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: dinamofc argessuperliga 

viewscnt
Articole similare