Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a identificat fazele ce puteau schimba soarta din FC Argeş - Dinamo. ”De acolo dai peste poartă?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a identificat fazele ce puteau schimba soarta din FC Argeş - Dinamo. ”De acolo dai peste poartă?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Argeş nu a reuşit să refacă handicapul de cinci goluri în faţa lui Dinamo, după înfrângerea de pe Arena Naţională din meciul tur, scor 1-6.

Cu toate că gazdele s-au impus într-un final la doar două goluri diferenţă, FC Argeş a sperat într-o revenire miraculoasă în multe momente ale meciului.

Basarab Panduru este de părere că, în cazul în care piteştenii reuşeau să facă 3-0 în prima repriză, soarta barajului devenea alta. Jakolis, fostul fotbalist al CFR-ului a ratat incredibil în minutul 23 din poziţie ideală şi şi-a exasperat colegii.

Deşi la pauză scorul era doar 2-1, ”vulturii” lui Vintilă au ieşit montaţi de la vestiare şi au marcat două goluri în primele şase minute ale actului secund. Astfel, cu 40 de minute înainte de final, piteştenii mai aveau de recuperat doar două goluri. La patru minute după golul patru semnat de Garita, Andreas Calcan a primit al doilea cartonaş galben după o intervenţie stupidă iar visul alb-violeţilor a început să se stingă.

Basarab Panduru a identificat fazele ce puteau schimba soarta din FC Argeş - Dinamo. ”De acolo dai peste poartă?”

Au fost două momente importante, ocazia mare a lui Jakolis şi eliminarea lui Calcan. Dacă acolo se face 3-0 (n.r. la ocazia lui Jakolis), este o mare problemă pentru Dinamo, iar dacă rămâne în teren Calcan, nu ştii ce se întâmplă cu Dinamo. Jakolis, nu poţi să prinzi poarta de la 7 metri? Ce vrei mai mult? De acolo dai peste poartă?”, a spus Basarab Panduru în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport.

FC Argeş a retrogradat în Liga 2 după trei sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

VIDEO cu ratarea uriaşă a lui Jakolis şi al doilea galben primit de calcan

Afla mai multe despre: fc argeşdinamopanduru 

viewscnt
Articole similare