Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ionuţ Radu după ce Auxerre a retrogradat în Franţa. Românul a avut un meci de coşmar. ”Îmi pare rău”

Prima reacţie a lui Ionuţ Radu după ce Auxerre a retrogradat în Franţa. Românul a avut un meci de coşmar. ”Îmi pare rău”

Ligue 1

Comentarii

Auxerre a fost învinsă pe teren propriu de Lens, scor 1-3 în ultima etapă din această stagiune de Ligue 1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19 prin Claude-Maurice. Fostul fotbalist al lui Nice a dublat avantajul roş-galbenilor în minutul 48, după o ieşire total neinspirată a lui Radu, dar gazdele au revenit în joc prin reuşita lui Niang, fotbalist ce a bifat patru sezoane în tricoul Milanului. În minutul 78, Radu a comis o gafă incredibilă iar Lens a lovit decisiv, graţie şutului semnat de Openda. Auxerre nu a mai putut reveni şi a retrogradat în Ligue 2, la doar un după ce a promovat în primul eşalon fotbalistic al Franţei.

VIDEO cu rezumatul partidei dintre Auxerre şi Lens

Românul a avut un meci de coşmar. ”Îmi pare rău”

Imediat după finalul meciului, Radu a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care îşi cere scuze pentru eşecul echipei sale.

”Sezonul nu s-a terminat aşa cum mi-aş fi dorit, dar fotbalul îţi dă câteodată, alteori nu. De fiecare dată am încercat să dau totul şi asta am şi făcut, dar câteodată am eşuat. Îmi pare rău cum s-a terminat şi cel mai important îmi pare rău de toţi suporterii acestei echipe care merită să fie în Ligue 1. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul din acest sezon, m-am simţit ca acasă. Sunt sigur că Auxerre va străluci în viitor şi va fi în frunte, aşa cum merită”, a notat Radu pe Instagram.

Ionuţ Radu a bifat 17 meciuri în acest sezon pentru Auxerre şi a încasat 20 de goluri. Fostul portar al lui Internazionale este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Radu (@aandreiradu)

Afla mai multe despre: auxerrelens 

viewscnt
Articole similare