Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Câinii" s-au dezlănţuit după promovare. Cu DJ Amzăr, fotbaliştii au dansat pe manele şi au cântat un vechi refren din "Ştefan cel Mare"

VIDEO | "Câinii" s-au dezlănţuit după promovare. Cu DJ Amzăr, fotbaliştii au dansat pe manele şi au cântat un vechi refren din "Ştefan cel Mare"
Comentarii

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş cu scorul general de 8-5 şi a revenit în Superligă.

Imediat după fluierul final al partidei de la Mioveni, dinamoviştii au început petrecerea la vestiare. Costin Amzăr a fost DJ-ul "câinilor", iar prima melodie aleasă de fotbalistul de 19 ani a fost o manea a lui Costel Biju.

Apoi, tot cu fundaşul stânga la comandă, jucătorii lui Ovidiu Burcă au ieşit în faţa vestiarului şi au cântat un vechi refren din "Ştefan cel Mare": „Fie vreme bună, fie vreme rea, «câini» până la moarte şi dincolo de ea!”.

FC Argeş - Dinamo 4-2

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă, graţie victoriei din tur cu 6-1, a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: dinamoamzarfc arges 

viewscnt
Articole similare