Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a fost făcut praf de L'Équipe după ce a retrogradat cu Auxerre. ”A stricat totul”

Ionuţ Radu a fost făcut praf de L'Équipe după ce a retrogradat cu Auxerre. ”A stricat totul”

Ligue 1

Comentarii

Ionuţ Radu a avut partea lui de vină în înfrângerea lui Auxerre de pe teren propriu cu Lens, scor 1-3.

Internaţionalul român ieşit neinspirat din poarta la golul de 0-2 semnat de Claude-Maurice, iar la golul al oaspeţilor marcat de Openda s-a făcut practic de râs. În urma acestui rezultat, Auxerre a retrogradat în Ligue 2, la doar un an de la revenirea în primul eşalon fotbalistic al Franţei.

Ionuţ Radu a fost făcut praf de L'Équipe după ce a retrogradat cu Auxerre. ”A stricat totul”

Cotidianul L'Équipe a criticat prestaţia lui Radu în termeni duri şi a scos în evidenţă diferenţa foarte de mare dintre evoluţia românului din prima repriză şi cea din a doua parte.

”A avut trei intervenţii decisive în prima repriză, fără de care Auxerre nu ar fi rămas în joc, însă un portar nu trebuie să îşi poată pierde niciodată concentrarea. Portarul român a stricat totul cu două gafe. A fost o seară de coşmar pentru el”, a notat L'Équipe.

Românul a avut un meci de coşmar. ”Îmi pare rău”

Imediat după finalul meciului, Radu a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care îşi cere scuze pentru eşecul echipei sale.

”Sezonul nu s-a terminat aşa cum mi-aş fi dorit, dar fotbalul îţi dă câteodată, alteori nu. De fiecare dată am încercat să dau totul şi asta am şi făcut, dar câteodată am eşuat. Îmi pare rău cum s-a terminat şi cel mai important îmi pare rău de toţi suporterii acestei echipe care merită să fie în Ligue 1. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul din acest sezon, m-am simţit ca acasă. Sunt sigur că Auxerre va străluci în viitor şi va fi în frunte, aşa cum merită”, a notat Radu pe Instagram.

Ionuţ Radu a bifat 17 meciuri în acest sezon pentru Auxerre şi a încasat 20 de goluri. Fostul portar al lui Internazionale este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Radu (@aandreiradu)

VIDEO cu rezumatul partidei dintre Auxerre şi Lens

Afla mai multe despre: auxerreligue oneradu 

viewscnt
Articole similare