Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în tenisul mondial. Acuzat de violenţă domestică, brazilianul ar fi recunoscut că ar avea strămoşi nazişti. Cine ar fi fost străbunicul tenismenului

Scandal uriaş în tenisul mondial. Acuzat de violenţă domestică, brazilianul ar fi recunoscut că ar avea strămoşi nazişti. Cine ar fi fost străbunicul tenismenului

Tenis

Comentarii

Jurnaliştii de la "O Globo" au publicat o conversaţie pe WhatsApp în care jucătorul brazilian de tenis Thiago Seyboth Wild dezvăluie că provine dintr-o familie "nazistă".

După victoria obţinută marţi în faţa lui Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, la Roland Garros, brazilianul în vârstă de 23 de ani a fost confruntat într-o conferinţă de presă cu acuzaţii de violenţă domestică din partea unei foste iubite.

"Nu este locul potrivit pentru a vorbi despre asta", a spus el. Subiectul nu a mai apărut în zilele următoare, deoarece nimeni nu i-a cerut jucătorului să ţină o conferinţă de presă (el a acordat doar interviuri televizate).

Însă, sâmbătă, publicaţia braziliană O Globo a postat o conversaţie privată pe WhatsApp între tenismen şi fosta sa iubită. Aceasta l-ar fi întrebat: "Mamei tale nu-i plac homosexualii, negrii sau evreii, nu-i aşa?". Seyboth Wild i-ar fi răspuns: "Da. Partea mamei mele din familie este nazistă".

Ocupantul locului 172 în clasamentul ATP ar fi ataşat fotografii cu bărbatul despre care susţine că este străbunicul său, care stă alături de Adolf Hitler.

Familia lui Seyboth Wild a negat aceste dezvăluiri.

Afla mai multe despre: teniswhatsapproland garrosthiago seyboth wild 

viewscnt
Articole similare