Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, în ”război total” cu şefii de la Neftchi Baku. Azerii vor să-l demită, însă românul are o clauză consistentă

Reghecampf, în ”război total” cu şefii de la Neftchi Baku. Azerii vor să-l demită, însă românul are o clauză consistentă

Fotbal

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a ratat cele două obiective majore ale sezonului alături de Neftchi Baku, în Azerbaidjan - titlul şi Cupa - iar conducătorii echipei par decişi să-l schimbe din funcţie.

Antrenorul român mai are contract cu azerii pentru încă un sezon şi nu pare dispus să rupă contractul în orice condiţii.

Reghecampf, în război cu azerii de la Neftchi

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Laurenţiu Reghecampf i-a anunţat pe şefii săi de la Neftchi că şi-ar dori să-şi ducă până la capăt contractul, însă aceştia nu sunt de acord.

Vor să-i rezilieze contractul, însă nu ar dori să-i plătescă românului suma stipulată în contract, în cazul unei rezilieri neaşteptate: 100.000 de euro.

”Reghe” i-a anunţat pe conducătorii echipei că nu acceptă nicio sumă mai mică de 100.000 de euro din partea acestora, exact cum scrie la contract, dacă chiar îşi doresc îndepărtarea sa.

Iniţial, la momentul semnării contractului, patronul echipei a refuzat să-şi dea acordul final, deoarece era inclusă această clauză de reziliere. La insistenţele staff-ului administrativ, patronul a acceptat, într-un final, să dea ”undă verde”.

Cu toate acestea, acum se vede exact în situaţia de care spera să ferească din start: va trebui să plătească acea clauză de reziliere, dacă îşi doreşte să scape cât mai repede de Laurenţiu Reghecampf.

Locul trei şi finala Cupei

În campionat, Neftchi Baku a terminat pe locul 3, la 22 de puncte în spatele campioanei Qarabaq, şi la 13 puncte în spatele locului secund - Sabah Baku.

De asemenea, Neftchi Baku a ratat şi Cupa Azerbaidjanului, după o înfrângere la limită în prelungiri, scor 0-1, contra celor de la Gabala.

Afla mai multe despre: reghecampfazerbaidjanneftchi baku 

viewscnt
Articole similare