Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul plecat de la FC Argeş a recunoscut de ce a abandonat echipa! Indignare după apariţia jucătorilor străini: "Asta e varianta lui, ce mi-a spus el"

Antrenorul plecat de la FC Argeş a recunoscut de ce a abandonat echipa! Indignare după apariţia jucătorilor străini: "Asta e varianta lui, ce mi-a spus el"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a ajuns într-o situaţie critică, după plecarea cuplului Prepeliţă - Ianovschi. Primul care a părăsit echipa a fost Ianovschi, iar presupusul motiv a fost dezvăluit de comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu.

Conducerea lui FC Argeş, arătată cu degetul: "Vinovaţii sunt ăia care l-au dat afară pe Prepeliţă / Ianovschi de asta a plecat"

FC Argeş e aproape de a închide capitolul în Superligă. În acest weekend, echipa din Piteşti joacă la Mioveni returul "barajului" pentru menţinerea în prima ligă, dar şansele de supravieţuire sunt minime. Dinamo a învins cu 6-1 FC Argeş în primul meci. 

Echipa a ajuns aici după un şir lung de decizii greşite. În aceste zile, reprezentanţii echipei au dat vina pe Marius Croitoru şi jucătorii străini aduşi, dar Basarab Panduru consideră că îndepărtarea lui Andrei Prepeliţă a contat enorm. 

"Văd că problemele sunt la echipele cu nume, unde toată lumea le ştie pe toate, îşi dă cu părerea, dacă bag bani trebuie să mă bag. La FC Argeş, vinovaţii sunt ăia care l-au dat afară pe Prepeliţă, pentru că ce a făcut anul trecut e incredibil, iar anul ăsta ce voiai să facă? Ce voiai? El a fost contestat când câştiga. E piteştean! Dacă aşa vrei, eşti de vină. Mai ies cei care au spus că le-au băgat jucători pe gât. Păi, cine vă bagă pe gât jucători?", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

La ascensiunea spre prima jumătate a clasamentului a lui FC Argeş a contribuit din plin inclusiv antrenorul Mihai Ianovschi, cel care a plecat cu câteva luni înainte de Andrei Prepeliţă, în 2022. 

Se pare că strategia făcută de conducători l-a nemulţumit pe Ianovschi, care i s-a destăinuit comentatorului Orange Sport, Emil Grădinescu. 

"Eu am avut o discuţie cu Mihăiţă Ianovschi după ce a plecat de pe bancă, atunci când stătea cu Prepeliţă. A plecat dintr-un motiv clar, că nu sunt promovaţi jucătorii de la centrul de copii şi juniori, că sunt acolo mulţi jucători talentaţi care pot face treabă. Şi, pentru că se preferă să se aducă jucători din străinătate, el nu merge mai departe cu proiectul ăsta şi a plecat. Acum, asta e varianta lui, ce mi-a spus el. Probabil că există o doză de adevăr", a declarat Emil Grădinescu. 

Din 2020, FC Argeş a devenit, cu Prepeliţă şi Ianovschi, de la codaşa Ligii 1 pretendentă la play-off, ratând la limită un loc printre primele şase la finalul sezonului regular, deşi se afla pe ultima poziţie în decembrie.

În următorul sezon, Prepeliţă a reuşit chiar să îşi surclaseze performanţa din ultimul sezon şi să ducă echipa în play-off, în detrimentul lui FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc argesmihai ianovschiandrei prepelitafc arges dinamo baraj superliga 

viewscnt
Articole similare