Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil. Returul FC Argeş - Dinamo, mutat. Anunţul făcut după dezastrul de pe Arena Naţională

Incredibil. Returul FC Argeş - Dinamo, mutat. Anunţul făcut după dezastrul de pe Arena Naţională

Fotbal intern

Comentarii

Returul barajului dintre FC Argeş şi Dinamo primeşte o veste incredibilă. Acesta nu se va mai disputa pe terenul formaţiei din Trivale, ci meciul a fost mutat într-o altă localitate.

Returul barajului de menţinere / promovare în Superligă dintre FC Argeş şi Dinamo a fost mutat.

Conducerea clubului argeşean a anunţat că manşa a doua nu va avea loc la Piteşti, pe arena ”Nicolae Dobrin”, ci se va disputa pe stadionul Orăşenesc din Miioveni.

Informaţia că returul se va juca la Mioveni a fost confirmată şi de Federaţia Română de Fotbal.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că partida FC Argeş – Dinamo Bucureşti, contând pentru manşa retur a barajului pentru menţinere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

În manşa tur, bucureştenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri”, se arată în comunicatul pe site-ul oficial al clubului din Trivale.

În orice caz, misiunea celor de la FC Argeş este aproape imposibilă în returul cu Dinamo, după ce au fost demolaţi în primul meci, pe Arena Naţională, scor 1-6.

Decizia schimbării locaţiei pentru meciul retur cu Dinamo ar putea fi pusă şi pe seama faptului că suporterii piteşteni ar putea să-i conteste puternic pe conducătorii grupării FC Argeş,

Iar acest fapt se doreşte a fi evitat, mai ales că imediat după partida de luni seara, fanii Argeşului şi-au ieşit din minţi şi au mers peste jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă.

Afla mai multe despre: fc arfesdinamobarajmioveni 

viewscnt
Articole similare