Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul Piteştiului a explodat după eşecul ruşinos cu Dinamo: ”Voi renunţa. Ruşinea e prea mare! Această echipă să uite de mine”

Primarul Piteştiului a explodat după eşecul ruşinos cu Dinamo: ”Voi renunţa. Ruşinea e prea mare! Această echipă să uite de mine”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Cristian Gentea, primarul oraşului Piteşti, s-a declarat devastat de cele întâmplate pe Arena Naţională şi a anunţat că primăria va opri finanţarea echipei de fotbal. 

Primarul Piteştiului a răbufnit: ”Din seara asta eu voi renunţa şi mă voi ocupa de problemele comunităţii mele”

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunţa şi mă voi ocupa de problemele comunităţii mele şi mai puţin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt şocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile şi au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă şi că antrenamentele au mers bine.

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne minţim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă şi nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Ruşinea e prea mare”, a declarat primarul din Piteşi, Cristian Gentea, pentru ProSport.

 

Au jucat echipele:

  • Dinamo: Dujmovic – G. Moura, Giafer, Q. Bena, Amzăr – D. Iglesias, Larrucea, N. Roşu – I. Roşu, Al. Pop, Ghezali
  • Rezerve: Oncescu – Demici, Ţîră, D. Irimia, V. Borcea, Al. Irimia, A. Şerban, Buleică, A. Florescu
  • Antrenor: Ovidiu Burcă
  • FC Argeş: Micle – Tofan, G. Turda, Zebic, Vianna – Bassong, Njike – A. Calcan, Koubemba, Jobello – Garita
  • Rezerve: S. Micu – Meza Colli, I. Şerban, Dobrosavlevici, Pîrbu, C. Moisie, Estevam, Jakolis, Mimito
  • Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă
 

Returul va avea loc sâmbătă.
 
Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: cristian genteadinamofc argeşbaraj liga 1 

viewscnt
Articole similare