You are here:

Un fotbalist cu 50 de meciuri în naţionala Olandei este judecat pentru import de cocaină

Un fotbalist cu 50 de meciuri în naţionala Olandei este judecat pentru import de cocaină
Comentarii

Atacantul internaţional olandez al echipei Spartak Moscova, Quincy Promes, care este judecat în Ţările de Jos pentru că şi-a înjunghiat un văr, este acum judecat şi pentru import de cocaină, a anunţat marţi procuratura de la Haga, conform AFP.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani este acuzat, împreună cu un alt olandez în vârstă de 31 de ani, că a importat "câteva sute de kilograme" de cocaină în ianuarie 2020, în principal prin portul Anvers din Belgia, a precizat parchetul pentru AFP. Fostul jucător de la Ajax şi internaţional al Ţărilor de Jos era deja suspectat de implicare în trafic de droguri şi de participare la o organizaţie criminală.

Audierea preliminară are loc luni, potrivit presei locale. Jucătorul nu va fi prezent din cauza obligaţiilor contractuale cu clubul său, a relatat agenţia olandeză de presă ANP.

Într-un alt caz, în martie, procurorul olandez a cerut doi ani de închisoare pentru Quincy Promes, acuzat că şi-a înjunghiat un văr în timpul unei certuri în iulie 2020.

Fotbalistul a fost iniţial acuzat de tentativă de omor, dar, pe baza mai multor mărturii, procurorul a concluzionat că nu există dovezi care să stabilească faptul că scopul său a fost acela de a ucide victima.

Internaţionalul olandez născut la Amsterdam juca pentru Ajax în momentul incidentului. El a revenit la Spartak Moscova la începutul anului 2021, unde jucase deja timp de patru sezoane, între 2014 şi 2018. El a evoluat pentru Ţările de Jos la Euro în iunie 2021, dar de atunci nu a mai fost selecţionat.

Afla mai multe despre: promes 

viewscnt
Articole similare