Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tranzacţia finalizată în România după un sezon la Al-Jazira! Lovitura dată de Florin Tănase, după banii câştigaţi la arabi: "Anul viitor ne dorim să începem"

Tranzacţia finalizată în România după un sezon la Al-Jazira! Lovitura dată de Florin Tănase, după banii câştigaţi la arabi: "Anul viitor ne dorim să începem"

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani) a intrat într-o nouă etapă a vieţii, iar cu banii câştigaţi în Emiratele Arabe Unite are planuri mari. După un singur sezon petrecut la Al-Jazira, fostul atacant de la FCSB şi-a permis să investească într-un proiect imobiliar în nordul Bucureştiului.

Florin Tănase a deschis un nou capitol, după banii câştigaţi în Emiratele Arabe Unite: "Anul viitor ne dorim să începem"

Timp de şase ani, Florin Tănase a fost unul dintre fotbaliştii de încredere la FCSB pentru Gigi Becali, care l-a recompensat cu banderola de căpitan şi cu un salariu bun pentru fotbalul românesc. Însă, după 228 de meciuri, 83 de goluri şi 41 de pase decisive la echipa bucureşteană, finanţatorul FCSB l-a lăsat să se transfere în zona Golfului, unde câştigurile sale au crescut. 

Cu un salariu de peste un milion de euro pe sezon la Al Jazira, Florin Tănase a ales să investească în imobiliare. 

Conform Profit.ro, fostul căpitan al FCSB a cumpărat 5.000 de metri pătraţi, un lot dintr-un teren de 7.4 hectare care aparţine Theodorei Becali, unde plănuieşte să ridice blocuri. 

Terenul se află în zona corporaţiilor din Pipera: "Florin Tănase a investit din banii câştigaţi la arabi în acest teren, pe care are în curs de autorizare primul lui proiect imobiliar", a spus Mihai Mincu, soţul Theodorei Becali, pentru sursa citată. 

  • 25 de milioane de euro ar fi valoarea totală a terenului deţinut de fiica cea mare a lui Gigi Becali.

Informaţia a fost confirmată şi de Florin Tănase, fericit că-şi va direcţiona banii în investiţii: "Cred că se vor putea construi aici circa 120 de apartamente. Urmează să finalizeze arhitectul proiectul pentru a depune documentele în vederea autorizării. 

E primul meu proiect imobiliar. Mi-a plăcut că este într-o zonă foarte bună a Capitalei, în Pipera, lângă lac. Până va fi gata proiectul cred că se va debloca şi piaţa rezidenţială. Anul viitor ne dorim să începem, iar durata construcţiei va fi de aproximativ doi ani. Dacă voi avea succes cu acest proiect, intenţionez să fac şi altele", a spus internaţionalul român pentru Profit.ro. 

Florin Tănase şi-a plănuit investiţia într-o zonă în care mai construiesc Alexandra Becali, Dumitru Dragomir, Theodora Becali şi alte companii importante. 

Florin Tănase păstrează legătura cu Gigi Becali

De când a plecat în Emiratele Arabe Unite, Florin Tănase a bifat 24 de meciuri, 6 goluri şi 3 pase decisive. Aproape de finalul campionatului, Al-Jazira este pe locul patru în clasament, cu 46 de puncte, la 11 puncte distanţă de liderul Shabab Al-Ahli. 

"Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor - jucător şi el ca Ferguson? Probabil că aşa o să fie. Nu ştiu ce o să fie peste atâţia ani. Nu ştiu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo”, spunea fostul fotbalist de la FCSB, în martie

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase imobiliareinvestitii florin tanase 

viewscnt
Articole similare