Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zis şi făcut. Jimmy Butler a anticipat încă de anul trecut ce urma să se întâmple în 2023: Miami Heat, în finala NBA | VIDEO

Zis şi făcut. Jimmy Butler a anticipat încă de anul trecut ce urma să se întâmple în 2023: Miami Heat, în finala NBA | VIDEO

NBA

Comentarii

Miami Heat a devenit campioana Conferinţei de Est şi echipa care o va înfrunta pe Denver Nuggets în marea finală NBA 2023. Iar această situaţie favorabilă a esticilor a fost anticipată de Jimmy Butler (33 de anI) exact cu un an în urmă.

Miami Heat a devenit campioana Conferinţei de Est, după ce a învins-o în şapte meciuri pe Boston Celtics.

Înaintea meciului decisiv, Jimmy Butler nu şi-a pierdut încrederea în echipa sa şi în şansa de a merge în finala NBA, mai alex în condiţiile speciale în care cei de la Heat au pierdut partida a şasea, cu un coş marcat de Celtic în ultima secundă.

"Îţi spun, nu vom renunţa. Nu voi lăsa pe nimeni să renunţe. Nu îi voi lăsa pe băieţii noştri să renunţe. Nu-mi pasă ce se întâmplă. O să intrăm acolo şi o să câştigăm", declara Butler, înaintea partidei decisive din Boston.

Şi 23-ul celor de la Miami nu s-a înşelat. În meciul cu numărul şapte al seriei, disputat pe TD Garden din Boston, Heat au prins o zi excelentă şi nu le-au dat nicio şansă adversarilor, câştigând cu 103-84.

VIDEO | Zis şi făcut. Jimmy Butler a anticipat încă de anul trecut ce urma să se întâmple în 2023: Miami Heat, în finala NBA

Iar Jimmmy Butler nu s-a înşelat nici cu afirmaţiile din urmă cu fix un an. În 2022, tot Heat şi Celtics se duelau în finala Conferinţei de Est, iar câştigătoarea a fost decisă, la fel, după şapte meciuri, însă au fost cei de la Boston.

De altfel, cele două echipe s-au duelat în această fază a competiţiei pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în ultimele patru ediţii.

Însă, revenind la Jimmy Butler şi ale sale declaraţii, după meciul al şaptelea din finala Estului din 2022, acesta a promis că Miami Heat se va întoarce în curând în aceeaşi poziţie, dar deznodământul va fi diferit.

”Am avut destul, dar la anul vom reveni în aceeaşi situaţie şi o vom rezolva”, erau cuvintele vedetei de la Heat, la 29 mai 2022.

Iar timpul a demonstrat că el s-a ţinut de cuvând şi previziunea sa s-a adeverit. În acest an, Heat s-au întors în finala Conferinţei şi istoria s-a repetat, până la un punct.

Au dat tot de Celtics, a fost din nou o serie de şapte jocuri, dar marea câştigătoare a acesteia a fost Miami, care a devenit noua campioană a Conferinţei de Est, primind şi trofeul aferent, denumit ”Bob Cousy”.

Iar protagonistul acestei finale epice de conferinţă a fost nimeni altul decât Jimmy Butler, desemnat MVP-ul ei şi primind trofeul ”Larry Bird”.

Aşadar, în finala NBA 2023 a avansat Miami Heat şi va da piept cu Denver Nuggets-ul condus magistral de un alt jucător fabulos, Nikola Jokic.

Câştigătoarea va fi desemnată campioana NBA şi va primi trofeul ”Larry O'Brien”, iar toate meciurile sunt în exclusivitate pe Orange Sport.

Program Finala NBA, Denver Nuggets - Miami Heat, în exclusivitate pe Orange Sport 1: 

  • Meciul 1, 2 iunie (noaptea de joi spre vineri), ora 3:30
  • Meciul 2, 5 iunie (noaptea de duminica spre luni), ora 3:00
  • Meciul 3, 8 iunie (noaptea de miercuri spre joi), ora 3:30
  • Meciul 4, 10 iunie (noaptea de vineri spre sambata), ora 3:30
  • Meciul 5*, 13 iunie (noaptea de luni spre marti), ora 3:30
  • Meciul 6*, 16 iunie (noaptea de joi spre vineri), ora 3:30
  • Meciul 7*, 19 iunie (noaptea de duminica spre luni), ora 3:00 (* = dacă este necesar)

Afla mai multe despre: nbabaschetmiami heatjimmy butlerfinala nba 

viewscnt
Articole similare