Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Naivitate inexplicabilă!”. Dennis Man şi Valentin Mihăilă, prestaţie ştearsă în barajul pentru promovarea în Serie A

”Naivitate inexplicabilă!”. Dennis Man şi Valentin Mihăilă, prestaţie ştearsă în barajul pentru promovarea în Serie A
Comentarii

Parma a pierdut dramatic contra celor de la Cagliari, scor 3-2, în prima manşă a semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost rezerve în partida Cagliari Parma, scor final 3-2. Un meci pierdut dramatic de cei doi jucători români care nu s-au ridicat la aşteptările italienilor.

Cei doi au fost introduşi în repriza secundă: Man a intrat în minutul 58 în locul lui Sohm, iar Valentin Mihăilă, zece minute mai târziu, în locul lui Benedyczak.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au dezamăgit în meciul Cagliari - Parma

Man a primit nota pentru prestaţia din meciul Cagliari - Parma, iar italienii nu au fost mulţumiţi de ce a aratăt fotbalistul român. 

 ”Nu intră bine în joc. Pierde multe dueluri şi nu profită de spaţiul pe care îl lasă Cagliari în apărare. Slab, exact ca toţi înlocuitorii”, au scris cei de la tuttomercatoweb. 

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 68 în locul lui Benedyczak, însă evoluţia sa a fost una şi mai slabă! Mihăilă şi-a ”îngropat” echipa după ce a comis un penalty. A primit nota 4,5, iar presa a scris: ”Intră, primeşte cartonaş galben după doua minute şi comite naiv un penalty-ul la 2-2 (care rămâne oricum îndoielnic). Greu de făcut mai rău”. 

Returul dintre Parma şi Cagliari se joacă sâmbătă, de la ora 21:30. Câştigătoarea va întâlni în finala barajului pentru promovarea în Serie A învingătoarea din duelul Bari - Sudtirol (0-1 în tur).

  • Parma a încheiat sezonul 2022-2023 din Serie B pe locul patru, cu 60 de puncte, la egalitate cu Cagliari şi la 5 puncte în spatele lui Bari.

Cum arată lotul preliminar convocat de Emil Săndoi pentru Campionatul European 2023

Afla mai multe despre: parmacagliaripromovare serie adennis manvalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare