Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, antrenorul din spatele renaşterii lui Dinamo: ”Şi când te gândeşti că a început cu chiloţi aruncaţi pe bancă...” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă, antrenorul din spatele renaşterii lui Dinamo: ”Şi când te gândeşti că a început cu chiloţi aruncaţi pe bancă...” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamo a umilit-o pe FC Argeş în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în SuperLigă. Formaţia pregătită de Ovidiu Burcă s-a impus cu 6-1 şi este greu de crezut că va rata promovarea în primul eşalon.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

  • La început de sezon între Ovidiu Burcă şi Valentin Lazăr a avut loc un episod ciudat. Jucătorul, după ce a plecat cu scandal de la echipă, s-a răzbunat pe antrenor şi i-a aruncat chiloţi spre banca tehnică. În ciuda episodului respectiv, Burcă şi-a văzut de treabă şi a continuat munca început la Dinamo. Iar roadele nu au întârziat să apară!

Basarab Panduru a urmărit partida de pe Arena Naţională şi a avut doar cuvinte de laudă pentru antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă este antrenorul care o duce pe Dinamo înapoi în Liga I. ”Câinii” mai au de disputat un singur meci

”Burcă trebuie felicitat, ce face acolo e incredibil. Şi când te gândeşti că începe cu 5 înfrângeri, chiloţi aruncaţi pe la bancă, după care urmează 13 victorii, este incredibil.

Îmi place de omul ăsta pentru că a ştiu exact ce vrea, trebuie să plece ăla ăla, trebuie disciplină, a dus echipa cu doi paşi în Liga I. Pentru că îmi vine să cred că FC Argeş poate să marcheze cinci goluri în retur”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

”Burcă cred că ştie să vorbească cu ei, are vorbele la el, unul dintre puţini antrenori. Parcă s-au aliniat planetele la Dinamo!”, a conchis Emil Grădinescu. 

Returul va avea loc sâmbătă.

  • Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

MM Stoica surprinde: ”Am ţinut cu Dinamo! M-am manifestat la goluri” | EXCLUSIV

Au jucat echipele:

  • Dinamo: Dujmovic – G. Moura, Giafer, Q. Bena, Amzăr – D. Iglesias, Larrucea, N. Roşu – I. Roşu, Al. Pop, Ghezali
  • Rezerve: Oncescu – Demici, Ţîră, D. Irimia, V. Borcea, Al. Irimia, A. Şerban, Buleică, A. Florescu
  • Antrenor: Ovidiu Burcă
  • FC Argeş: Micle – Tofan, G. Turda, Zebic, Vianna – Bassong, Njike – A. Calcan, Koubemba, Jobello – Garita
  • Rezerve: S. Micu – Meza Colli, I. Şerban, Dobrosavlevici, Pîrbu, C. Moisie, Estevam, Jakolis, Mimito
  • Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamobaraj liga 1basarab panduru 

viewscnt
Articole similare