Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema, Asensio, iar acum el. O nouă plecare de marcă de la Real Madrid. Florentino Perez a început curăţenia de vară

Benzema, Asensio, iar acum el. O nouă plecare de marcă de la Real Madrid. Florentino Perez a început curăţenia de vară

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat despărţirea de fostul internaţional belgian Eden Hazard, jucător pentru recrutarea căruia clubul spaniol a plătit 115 de milioane de euro echipei engleze Chelsea Londra, în urmă cu patru ani.

"Real Madrid şi Eden Hazard au ajuns la un acord pentru încheierea contractului jucătorului, începând cu data de 30 iunie 2023", a precizat Real într-un comunicat.

Mijlocaşul ofensiv belgian, în vârstă de 32 de ani, a sosit la Real Madrid în iunie 2019, după şapte sezoane petrecute la Chelsea. El nu a reuşit să se impună însă la echipa spaniolă, din cauza accidentărilor şi a problemelor fizice.

Hazard, care a pus capăt carierei sale internaţionale după Cupa Mondială din 2022, a marcat doar şapte goluri în 76 de apariţii pentru Real, în toate competiţiile. Contractul său cu clubul din capitala Spaniei urma să expire la 30 iunie 2024.

Belgianul este al patrulea fotbalist de care Real Madrid se desparte în această vară, după francezul Karim Benzema şi spaniolii Marco Asensio şi Mariano Diaz.

Afla mai multe despre: real madridbenzemahazard 

viewscnt
Articole similare