Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Garita după incidentele cu fanii lui Dinamo. ”M-au făcut gorilă. Arbitrul nu a intervenit”. Kehinde Fatai l-a susţinut

Prima reacţie a lui Garita după incidentele cu fanii lui Dinamo. ”M-au făcut gorilă. Arbitrul nu a intervenit”. Kehinde Fatai l-a susţinutgalerie foto

Superliga

Comentarii

Arnold Garita a fost la un pas de bătaie cu suporterii dinamovişti la finalul returului din barajul de menţinere/promovare în Superligă.

Atacantul ”vulturilor” a marcat două goluri în startul reprizei secunde şi a reaprins speranţa în tabăra echipei sale, dar cartonaşul roşu primit de Calcan a îngreunat teribil situaţia piteştenilor. La finalul meciului, Garita a avut un schimb dur de replici cu suporterii ”câinilor”. La o zi după meci, Garita a publicat o postare pe contul oficial de Instagram în care a dezvăluit că a primit jigniri rasiste din partea suporterilor echipei oaspete.

Prima reacţie a lui Garita după incidentele cu fanii lui Dinamo. ”M-au făcut gorilă. Arbitrul nu a intervenit”. Kehinde Fatai l-a susţinut

"DInamo merita să promoveze în Superligă şi sunt dezamăgit, evident din cauza faptului că FC Argeş a retrogradat, dar altercaţia mea cu suporterii lui Dinamo nu are nimic de-a face cu fotbalul. Pe parcursul partidei, majoritatea fanilor dinamovişti au făcut sunete de gorilă de fiecare dată când atingeam mingea şi m-au numit gorilă.

L-am avertizat pe arbitru de câteva ori dar nu a făcut nimic în privinţa asta. Contrazic versiunile unor publicaţii din România care au scris că am încercat să mă iau la bătaie cu suporterii lui DInamo fără motiv.

Reacţia mea a fost ca urmare a  sunetelor rasiste ce mi-au fost adresate în drum spre vestiar. Dinamo are suporteri adevăraţi dar sunt şi unii rasişti ce nu fac cinste clubului”, a scris Garita pe Instagram.

Kehinde Fatai l-a susţinut pe Garita

Nigerianul Kehinde Fatai, atacantul Oţelului a adăugat un comentariu la postarea lui Garita în care îl incurajează pe Garita. Fostul fotbalist al Astrei a dat de înţeles că a primit la rândul lui jigniri rasiste din partea dinamoviştilor, la meciul pierdut de Oţelul în luna aprilie pe Arcul de Triumf, scor 0-3.

”Acesta le este nivelul, frate! Fii puternic. Ni s-a întâmplat şi nouă (n.r. jucătorii echipei Oţelul Galaţi) în urmă cu câteva săptămâni contra lor (n.r. Dinamo). Eşti mai puternic decât ei”, a scris Fatai pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: garitafataidinamootelul 

viewscnt
Articole similare