Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Straton şi-a atacat colegii după retrogradarea în Liga 2: ”Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta”

Straton şi-a atacat colegii după retrogradarea în Liga 2: ”Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta”

FC Argeș

Comentarii

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

Cătălin Străton, portarul echipei FC Argeş, a apărut cu lacrimi la ochi după retrogradarea în Liga 2. Fotbalistul a răbufnit la adresa colegilor săi din alte ţări.

”Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Piteşti. Mă doare, dar nu poţi să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toţi, dar analizaţi-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români... Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii şi Şerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeş nu va muri. E greu, dar FC Argeş va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu ştii ce-ţi rezervă viaţa, dar prioritar e clubul ăsta”, a spus Straton.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: fc argeşdinamocatalin stratonliga 1 

viewscnt
Articole similare