Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi s-a simţit trădat şi abandonat în mandatul la naţională! ”Nu-mi doream! M-au forţat unii” | EXCLUSIV

Gică Hagi s-a simţit trădat şi abandonat în mandatul la naţională! ”Nu-mi doream! M-au forţat unii” | EXCLUSIV
Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a lăsat de înţeles că are multe lucruri de lămurit în legătură cu mandatul său la echipa naţională, din 2001, însă va face ”lumină” la un mom

La doar câteva luni după ce a agăţat ghetele în cui, Gică Hagi a fost instalat în funcţia de selecţioner al României pentru finalul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2002, imediat după ce Ladislau Boloni şi-a dat demisia şi a semnat cu Sporting Lisabona.

Gică Hagi, despre mandatul de la naţională: ”Am rămas singur! Odată o să vorbesc”

Patru meciuri a apucat ”Regele” să conducă naţionala României: o victorie uriaşă în Ungaria, scor 2-0, o remiză suficientă, acasă, cu Georgia, scor 1-1, şi cele două partide de baraj, de tristă amintire, cu Slovenia (România - Slovenia 1-1; Slovenia - România 2-1).

De-a lungul timpului, Gică Hagi s-a ferit să ofere foarte multe detalii legate de cum s-au desfăşurat lucrurile în acea perioadă, însă, în cadrul podcastului Orange Sport, moderat de Silviu Tudor Samuilă, a declarat că, la un moment dat, va explica tot ce s-a întâmplat atunci.

Întotdeauna am spus-o, e public: o echipă naţională şi o echipă de club, care să aspire să câştige în Europa. De ce nu? Ca jucător am fost la cele mai mari cluburi.

Ca antrenor am făcut şcoala de la zero, am format un club de la zero, pe care l-am făcut să câştige, o academie care a produs jucători foarte mulţi. Cred că am făcut toate şcolile posibile.

La şcoala de antrenori nu am lipsit o secundă. Domnul profesor Rădulescu este martor. Am fost şi acolo.Am respectat, am învăţat, chiar dacă, fără să-mi doresc, m-am dus prea repede la echipa naţională, că m-au forţat unii, că au vrut să mă duc pe acolo.

Dup-aia, am rămas singur. Odată şi odată o să povestesc şi asta”, a declarat Gică Hagi în cadrul emisiunii ”SportCast cu Sile”.

Afla mai multe despre: hagiromania-slovenia,  

viewscnt
Articole similare