Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Promovarea a adus încă doi acţionari la Dinamo! Conducerea a confirmat că vor investi: "Au făcut business în România"

BREAKING NEWS | Promovarea a adus încă doi acţionari la Dinamo! Conducerea a confirmat că vor investi: "Au făcut business în România"
Comentarii

Promovarea în Superligă reuşită de Dinamo Bucureşti a fost semnalul necesar pentru ca şefii din "Ştefan cel Mare" să atragă noi acţionari. Preşedintele Andrei Nicolescu a dezvăluit, la Orange Sport, că în curând vor fi anunţaţi încă doi acţionari în club.

Doi acţionari noi au decis să investească la Dinamo după promovarea în Superligă: "Suntem aproape"

"Era spaniolilor" la Dinamo a apus, iar noii conducători din "Ştefan cel Mare" au început reconstrucţia clubului în timpul sezonului petrecut în Liga 2. Se pare că promovarea lui Dinamo în Superligă a tras după sine şi noi acţionari, care să pună umărul la un "proiect care vrea să crească pe principii corecte", după cum a anunţat Andrei Nicolescu. 

În acest moment, Red&White 2022 Management este acţionar majoritar al clubului, cu 80,7758%, iar reprezentanţii acţionariatului sunt Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu. 

Însă în curând vor fi anunţate încă două persoane în acţionariat! 

Andrei Nicolescu n-a oferit numele investitorilor, însă cedarea acţiunilor spre ei se va face în curând, semn că aceştia vor fi prezenţi în organigramă până la startul următorului sezon, în care costurile cresc. 

Preşedintele lui Dinamo s-a rezumat doar la a spune că au performat în afacerile din România şi că sunt decişi să asigure transparenţă în "Ştefan cel Mare". 

Andrei Nicolescu, despre sosirea noilor acţionari la Dinamo

"Este o discuţie să împărţim 10% viitorilor acţionari, dar nu e o cifră exactă. După prima cedare a părţilor, se va produce o cedare cât de curând. E mai bine să anunţăm oficial când se va produce. 

Suntem aproape şi nu pot spune lucruri care sunt din interiorul clubului. La momentul ăsta oficial sunt doi (n.r. - Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu), iar cât de curând vor fi încă doi. Da (n.r. - în cel mai scurt timp). 

Au făcut business în România, au un sistem performant şi se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte", a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport, în plină sărbătoare dinamovistă pentru revenirea în Superligă

La turul "barajului" de Superligă, Dinamo - FC Argeş 6-1, Cristi Borcea a urmărit meciul de pe Arena Naţională cu un posibil investitor la Dinamo.

Al doilea "baraj" pentru Superligă, UTA - Buzău, are loc duminică, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Afla mai multe despre: actionari noi dinamo bucurestiinvestitori dinamo bucurestidinamo bucuresti superliga 

viewscnt
Articole similare