Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit stadion! Nu mai merge la Târgovişte

FCSB şi-a găsit stadion! Nu mai merge la Târgovişte

Fotbal

Comentarii

Cel mai mare stadion al ţării - Arena Naţională - va fi indisponibil în perioada 15 iulie - 15 august, din cauza concertelor, iar FCSB a fost obligată să-şi caute o nouă ”casă” pentru startul sezonului.

Iniţial, s-a vorbit de faptul că ”roş-albaştrii” vor merge să joace la Târgovişte, pe noul stadion al celor de la Chindia, însă nu se va mai întâmpla acest lucru.

FCSB şi-a găsit stadion

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, conducătorii celor de la FCSB au informat FRF şi UEFA că vor juca pe Arcul de Triumf în continuare, dar vor mai continua demersurile şi pentru stadionul ”Steaua”.

  • În plus, FCSB-ul a trecut drept ”stadion de rezervă” arena din Târgovişte, în caz de orice.

FCSB va începe sezonul 2023/2024 la jumătatea lunii iulie, în Superligă, iar la finalul lunii va juca în turul doi preliminar al Conference League.

  • 7.500 de locuri este capacitatea arenei Arcul de Triumf
  • 9.000 de locuri are şi stadionul din Târgovişte

Gigi Becali, supărat pe primarul Capitalei

Gigi Becali s-a arătat de-a dreptul furios pe decizia Primăriei Bucureşti de a stabili concerte pe Arena Naţională într-o perioadă în care debutează partidele din Superligă şi cele internaţionale.

Noi o să jucăm la Târgovişte, pentru că avem un tralalachi care conduce primăria. Nu putem pe Arena Naţională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Aşa se întâmplă dacă e primar un tralalachi (n.r. – Nicuşor Dan), el face concerte.

Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. Nu avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene. Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: arena nationalatargovistearcul de triumf 

viewscnt
Articole similare