Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show TOTAL făcut de Burcă la interviu. A cântat şi a dansat cu jucătorii, apoi a scandat alături de suporteri împotriva Stelei: "Datorită acestor nebuni suntem aici"

VIDEO | Show TOTAL făcut de Burcă la interviu. A cântat şi a dansat cu jucătorii, apoi a scandat alături de suporteri împotriva Stelei: "Datorită acestor nebuni suntem aici"
Comentarii

Dinamo a câştigat cu scorul general de 8-5 barajul cu FC Argeş şi a revenit în Superligă.

Imediat după meciul de la Mioveni, pierdut de Dinamo cu scorul de 2-4, Ovidiu Burcă a făcut spectacol total. Întrerupt în timpul interviului de jucătorii săi, antrenorul "câinilor" a cântat şi a dansat în faţa camerelor, apoi a mers în faţa galeriei pentru a sărbători promovarea echipei.

"E o seară minunată, e una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea, e minunat. A fost un meci în care am trecut prin toate stările, dar cel mai important e că nu am renunţat deloc. A fost un carusel de evenimente, dar cel mai important e că aceşti băieţi nu au renunţat niciodată.

Datorită acestor băieţi am promovat. Fac o reverenţă în faţa acestor minunaţi băieţi. Suntem aici şi datorită acestor nebuni care nu au abandonat clubul, suporterii, iar aceşti băieţi din vestiar au fost fantastici" , a declarat Ovidiu Burcă.

FC Argeş - Dinamo 4-2

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă, graţie victoriei din tur cu 6-1, a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Afla mai multe despre: burcadinamofc arges 

viewscnt
Articole similare