Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este investitorul care poate veni la Dinamo. A fost numit "mare dinamovist" şi a urmărit meciul cu FC Argeş alături de Cristi Borcea

El este investitorul care poate veni la Dinamo. A fost numit "mare dinamovist" şi a urmărit meciul cu FC Argeş alături de Cristi Borcea

Dinamo București

Comentarii

Fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a urmărit victoria cu 6-1 contra lui FC Argeş alături de un posibil investitor la clubul alb-roşu. Primele informaţii au apărut despre acesta.

S-a aflat cine e afaceristul adus de Cristi Borcea pentru a investi la Dinamo

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga. Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55, iar returul va avea loc sâmbătă.

Imediat după ce a ieşit de pe Arena Naţională, Cristi Borcea a fost întrebat de reporterul Orange Sport despre investitorul cu care a urmărit meciul. 

Fostul acţionar din "Ştefan cel Mare" a confirmat interesul pentru Dinamo, dar nu i-a dezvăluit identitatea. 

Din primele informaţii obţinute de Orange Sport, afaceristul interesat să vină la Dinamo Bucureşti este Cornel Varvara. 

El activează în domeniul energiei şi al reciclării şi deţine firma UNI Recycling SRL, care se ocupă cu decontaminarea solurilor şi refacerea ecologică a terenurilor poluate cu substanţe petroliere.

Conform declaraţiei lui Cristi Borcea, Cornel Varvara ar putea aduce un aport financiar important la Dinamo, care a făcut un pas mare spre promovarea în Superligă, unde costurile urcă simţitor faţă de Liga 2. 

"(n.r. - Cine e investitorul cu care aţi venit la meci?) E un om potent financiar. Este un investitor care este mare dinamovist. Sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă care să se bata în campionat şi în cupele europene", a declarat Cristi Borcea, la finalul meciului Dinamo - FC Argeş 6-1. 

Afla mai multe despre: cornel varvara dinamoinvestitor dinamo 

viewscnt
Articole similare