Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Borcea a urmărit alături de un investitor pentru Dinamo victoria zdrobitoare cu FC Argeş: "Este potent finaciar"

VIDEO | Cristi Borcea a urmărit alături de un investitor pentru Dinamo victoria zdrobitoare cu FC Argeş: "Este potent finaciar"

Superliga

Comentarii

Cristi Borcea, fostul finanţator al lui Dinamo, a venit în loja Arenei Naţionale cu un investitor interesat să-şi direcţioneze banii la clubul alb-roşu. La final, ex-acţionarul din "Ştefan cel Mare" a oferit declaraţii.

Cristi Borcea a urmărit spectacolul de pe Arena Naţională cu un investitor pentru Dinamo

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga. Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55, iar returul va avea loc sâmbătă.

La ieşirea de pe Arena Naţională, Cristi Borcea s-a declarat încântat de ce a văzut, iar din informaţiile Orange Sport el a urmărit meciul din lojă cu o persoană interesată să investească la Dinamo. 

”(n.r. aţi venit cu bani?) Nu se pune problema momentan, dar cu siguranţă vor veni şi banii în momentul când se va construi stadionul.

(n.r. - Cine e investitorul cu care aţi venit la meci?) E un om potent financiar. Este un investitor care este mare dinamovist. Sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă care să se bata în campionat şi în cupele europene.

Sunt foarte mulţi care vor veni în momentul în care se va demola stadionul. În jurul lor se vor aduna foarte mulţi oameni şi vom avea un buget. Îi felicit, au jucat extraordinar. ( n.r. - dacă dansează) Vrei să dansez ca Shakira în Divizia B?", a declarat fostul finanţator de la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: dinamocristi borceainvestitor dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare