Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luciano Spalletti a confirmat surpriza finalului de sezon din Serie A! Motivele rupturii: "Sunt obosit"

Luciano Spalletti a confirmat surpriza finalului de sezon din Serie A! Motivele rupturii: "Sunt obosit"

Serie A

Comentarii

Luciano Spalletti, încoronat campion al Italiei cu Napoli, a confirmat luni că este "obosit" şi că nu va mai antrena Napoli sau altă echipă în sezonul următor, potrivit declaraţiilor făcute la o ceremonie la Florenţa.

Luciano Spalletti confirmă că va pleca de la echipă: "Sunt obosit"

"Trebuie să mă odihnesc pentru că mă simt puţin obosit, trebuie să fac un pas înapoi", a declarat tehnicianul de 64 de ani, potrivit presei italiene, în timp ce primea un premiu la centrul tehnic naţional din Coverciano.

Preşedintele şi proprietarul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, anunţase duminică seara că antrenorul său a cerut un "an sabatic". "Nu ştiu dacă se poate numi an sabatic, dar i-am spus că mă opresc în acest sezon, nu mai antrenez Napoli sau altă echipă", a explicat Spalletti, care a condus clubul napoletan la al treilea scudetto, primul după primele două din era Maradona (1987, 1990).

Antrenorul, care se află la poalele Muntelui Vezuviu din vara anului 2021, va conduce ultimul său meci duminică, în cea de-a 38-a şi ultima etapă din Serie A, împotriva Sampdoriei Genova.

Afla mai multe despre: luciano spallettinapoli 

viewscnt
Articole similare