Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă rămâne modest, deşi Dinamo a spulberat-o pe FC Argeş. ”Mai este un retur la Piteşti”

Ovidiu Burcă rămâne modest, deşi Dinamo a spulberat-o pe FC Argeş. ”Mai este un retur la Piteşti”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă nu consideră că Dinamo este deja promovată în Superligă, deşi ”câinii” au făcut instrucţie cu ”vulturii” lui Vintilă.

Tehnicianul dinamoviştilor a vorbit la superlativ, atât despre elevii săi cât şi despre suporterii prezenţi pe Arena Naţională, pentru a-şi încuraja echpa favorită.

Ovidiu Burcă rămâne modest, deşi Dinamo a spulberat-o pe FC Argeş. ”Mai este un retur la Piteşti”

”Scorul este într-adevăr unul la care nu m-am gândit înainte de meci. Am avut şi puţin noroc. La Iaşi, totul mersese pe dos. Este o seară frumoasă, o seară bună, dar a trecut doar prima parte. Mai avem returul. Trebuie să rămânem echilibraţi. Am câştigat doar două reprize din patru. Din exterior, lucrurile par simple.

O să am în faţă o săptămână dificilă. În sport, la fel ca în viaţă, succesul este greu de gestionat. Fac apel la băieţi să rămânem cu picioarele pe pământ. Ce mă bucură este că oamenii au venit alături de noi şi ne-au transmis o energie fantastică. Toată lumea a plecat fericită acasă, dar repet, mai este un retur la Piteşti.

Mă bucură faptul că oamenii vin alături de noi, înseamnă că facem lucrurile bine. Este o stare de spirit extraordinară în jurul echipei, pe care am obţinut-o cu foarte multă muncă şi foarte mult sacrificiu.

A fost un început extrem de dificil. A fost greu la început, dar nu aş vrea să tragem concluziile acum. Aş vrea să mai aşteptam o săptămână. Una peste alta, cred că am reuşit să formăm o stare de spirit, fără de care o echipă nu poate funcţiona. M-a bucurat atitudinea lor, curajul, dezinvoltura, lucruri pe care nu le-am văzut atunci când am preluat echipa”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Returul dintre FC Argeş şi Dinamo va avea loc la Piteşti pe 3 iunie, de la ora 21:00 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

 

 

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamofc argeş 

viewscnt
Articole similare