Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un prim pas spre o fuziune istorică la Dinamo. Anunţul preşedintelui de la Clubul Sportiv: ”Vom avea o întâlnire”

Un prim pas spre o fuziune istorică la Dinamo. Anunţul preşedintelui de la Clubul Sportiv: ”Vom avea o întâlnire”

Fotbal

Comentarii

Dinamo a reuşit o promovare istorică în Superligă, în ciuda faptului că nimeni nu-i dădeau nicio şansă, iar seria veştilor bune pentru ”câini” pare să continue.

Fanii lui Dinamo speră la o unire istorică între entitatea din Superligă şi Clubul Sportiv, iar un prim pas va fi făcut cât de curând.

Fuziune între academiile celor de la CS Dinamo şi SC Dinamo

Preşedintele celor de la Clubul Sportiv Dinamo, Ionuţ Popa, a anunţat că academia clubului urmează a se uni cu cea a celor de la SC Dinamo 1948 SA, în ceea ce ar trebui să fiu un prim pas spre normalitate.

Felicitări pentru promovare. Eram întrebat zilele trecute de ce suntem atât de apropiaţi în ultimul timp. Vă mărturisesc că simt că aceşti oameni ştiu ce vor, ştiu să conducă un club. Simt zi de zi cum reuşim să ne unim ideile.

Mâine (n.r. luni) o să avem o întâlnire pentru a uni academiile celor două cluburi pentru că juniorii trebuie să se antreneze în Ştefan cel Mare. Sper să ne revedem în Septembrie, atunci când începe demolarea arenei”, a declarat Ionuţ Popa, duminică, la sărbătoarea promovării, organizată pe stadionul ”Ştefan cel Mare”.

În trecut, Ionuţ Popa a recunoscut că sunt discuţii pentru a unii cele două entităţi, CS şi SC. Din spusele sale, după fuziunea academiilor ar trebui să urmeze cea a echipelor de seniori.

Întreprindem demersuri să unim academiile de fotbal ale celor două entităţi. Am făcut primele demersuri împreuna cu avocaţii... CS Dinamo şi echipa de fotbal din Liga 2”, a declarat Ionuţ Popa, în urmă cu o lună.

Afla mai multe despre: ionut popasc dinamocs dinamo 

viewscnt
Articole similare