Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă din sezonul următor: ”Este campionul acestui an” | EXCLUSIV

Ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă din sezonul următor: ”Este campionul acestui an” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Nicolescu a vorbit despre viitorul lui Ovidiu Burcă, antrenorul ce a reuşit să promoveze cu Dinamo în Superligă, la doar un an de la retrogradarea în Liga 2.

Preşedintele lui Dinamo a garantat că Burcă va rămâne pe banca alb-roşiilor şi din sezonul următor. De asemenea, Nicolescu a dezvăluit că fostul fotbalist al lui Energie Cottbus s-a înscris la cursurile pentru obţinerea licenţei PRO.

Ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă din sezonul următor: ”Este campionul acestui an” 

Este campionul acestui an (n.r. Ovidiu Burcă)  pentru Dinamo şi are un contract pe care noi îl garantăm cât vrea el. Este prelungit contractul automat din play-off, avea clauză. La acest moment este un an plus încă un an. Evident că are şi mărire salarială, conform clauzelor. A avut şi bonusuri. Încercăm să păstrăm un echilibru şi să-i dăm campionului nostru ce merită.

Ovidiu s-a înscris acum la licenţa PRO. Da, va putea antrena în sezonul următor. Este parte din proiectul pe Superligă şi vrem să facem un model pentru fotbalul românesc ca stabilitate. Ovidiu nu are nicio teamă şi nicio frică faţă de susţinerea noastră necondiţionată”, a spus Andrei Nicolescu la Orange Sport.

Ovidiu Burcă este antrenorul lui Dinamo din luna iulie a anului trecut. Pe banca tehnică a alb-roşiilor, Burcă a bifat 36 de meciuri, a obţinut 16 victorii, nouă egaluri şi a înregistrat 11 eşecuri.

 

 

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare