Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu a prins puştiul minune al lui Hagi convocarea la echipa naţională: ”Ştiu că Edi vrea să-l vadă acolo” | EXCLUSIV

De ce nu a prins puştiul minune al lui Hagi convocarea la echipa naţională: ”Ştiu că Edi vrea să-l vadă acolo” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin a vorbit despre situaţia lui Andrei Borza.

Expertul Orange Sport a dezvăluit că,  selecţionerul naţionalei mari i-a apreciat prestaţiile lui Borza, dar ar prefera ca tânărul fotbalist al Farului să continue la naţioanala de tineret până va fi pregătit să facă pasul la naţionala mare.

De ce nu a prins puştiul minune al lui Hagi echipa naţională: ”Ştiu că Edi vrea să-l vadă acolo” 

Avem o mare problemă (n.r. pe postul de fundaş stânga), pentru că Bancu este accidentat. Pe poziţia lui este numărul unu. Eu ştiu părerea lui Edi despre Borza, chiar îl apreciază. Era foarte aproape pe listă (n.r. de convocare), doar că saltul lui de la U19 la naţionala mare într-o dublă de genul ăsta cu Kosovo şi Elveţia ar fi fost prea mult. În cazul în care creşterea lui ar fi venit înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus, cred că ar fi fost în lot.

Ştiu că Edi Iordănescu vrea ca Borza să joace acest Campionat European la tineret, pentru că i se pare că ăsta este pasul firesc pentru el să ajungă la naţionala mare. Edi ar vrea să-l vadă jucând acolo”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

În vârstă de 17 ani, Andrei Borza a bifat 36 de meciuri în acest sezon pentru Farul, a marcat trei goluri şi a livrat trei pase decisive.

Afla mai multe despre: farulhagiborza 

viewscnt
Articole similare