Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după UTA - Buzău. ”Dacă tot pleacă Messi, măcar să îl aducă pe el înapoi” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după UTA - Buzău. ”Dacă tot pleacă Messi, măcar să îl aducă pe el înapoi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre sezonul lui Virgiliu Postolachi, fotbalist ce a avut un rol exponenţial în atacul UTA-ei. Fostul fotbalist al PSG-ului a marcat două goluri în returul barajului de menţinere/promovare în Superligă contra lui FC Buzău, scor 5-1.

Basarab Panduru a avut cuvinte de laudă la adresa atacantului moldovean, dar consideră că încă nu este momentul potrivit pentru Postolachi să facă pasul către o echipă mai mare. 

Expertul Orange Sport nu a uitat de perioada petrecută de Postolachi la PSG şi a oferit un moment haios, atunci când a spus că parizienii ar putea să-l readucă în hexagon pentru a-l înlocui pe Messi.

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după UTA - Buzău. ”Dacă tot pleacă Messi, măcar să îl aducă pe el înapoi” 

”(n.r. ţi-a plăcut Postolachi sezonul ăsta?) A făcut un sezon bun. Cred că avea 10 goluri până la meciul ăsta, nu ştiu dacă se trec la campionat sau nu, dar se trec în CV-ul lui (n..r golurile din barajul menţinere/promovare cu Buzău).

12 goluri înseamnă ceva pentru el. Nu ştiu dacă poate să meargă mai departe, cred că încă un an la UTA i-ar prinde bine, după astea 12 goluri să te duci la nivelul următor.... În general la noi de la nivelul ăsta te duci în jos, nu la nivelul următor.

De altfel, i-a bătut pe Buzău, a bătut şi mingea, mai urmează să fie căutat de PSG după golurile astea şi e totul perfect. Dacă tot pleacă Messi, măcar să-l aducă pe el înapoi”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Virgiliu Postolachi a jucat doi ani pentru echipele de tinerere ale PSG-ului, în perioada 2017-2019. Jucătorul din Republica Moldova joacă la  UTA din vara anului trecut. În tricoul ”Bătrânei Doamne” a bifat 45 de meciuri în toate competiţiile, a marcat 14 goluri şi a pasat decisiv de trei ori.

 

Afla mai multe despre: utafc buzăupsgpostolachi 

viewscnt
Articole similare