Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea, fair-play după ce a ratat promovarea în Superligă: ”Au arătat valoare unei echipe de primă ligă”

Adrian Mihalcea, fair-play după ce a ratat promovarea în Superligă: ”Au arătat valoare unei echipe de primă ligă”

Liga 2

Comentarii

UTA Arad a învins-o pe Gloria Buzău, scor 5-1 (1-0), duminică, în returul barajului de menţinere/promovare în Superligă. Prima manşă s-a terminat la egalitate, 0-0.

Golurile arădenilor au fost marcate de Virgiliu Postolachi (min. 16, 80), Andrei Chindriş (min. 49 şi 65) şi Philip Otele (min. 89), în timp ce pentru buzoieni a punctat Valentin Alexandru (min. 68).

Adrian Mihalcea recunoaşte superioritatea UTA-ei: ”S-a arătat valoarea unui lot de Superligă”

Antrenorul celor de la Gloria Buzău, Adrian Mihalcea, a recunoscut superioritatea totală a adversarilor de la UTA Arad, în partida de pe ”Francisc Neuman”.

E o victorie care arată valoarea Ligii 1 şi a unei echipe, a unui lot de Liga 1. Până aici am putut, ne-am bătut. Am încercat să ne apropiem, să mai înscriem, dar se putea termina şi mai grav. Nu mai conta. Am avut un lot destul de subţire şi au jucat aceiaşi jucători. Azi au jucat doi care veneau după accidentări, am căzut puţin fizic pe final. Aveam plumb în picioare.

Dacă aveam un lot mai consistent, am fi arătat altfel. Felicit UTA, jos pălăria! Felicit şi pe Dinamo, pe Ovidiu, bravo lor, ei au reuşit, noi nu. O vom lua de la capăt. Mi-ar plăcea ca ei să fi învăţat din această experienţă, e prima dată în istorie când participă la baraj.

Gloria Buzău are un proiect pe 3 ani, obiectivul pentru anul viitor e promovarea. Eu în momentul de faţă termin contractul. O eventuală promovare mi l-ar fi prelungit automat. Nu am discutat cu nimeni, nu m-a interesat. Important e ca ei să continue. Sunt câţiva copii care au crescut”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei pierdute cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: gloria buzauadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare