Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, nemilos faţă de o echipă ce a retrogradat din Superligă. ”Supără-te şi du-te în Liga 2” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, nemilos faţă de o echipă ce a retrogradat din Superligă. ”Supără-te şi du-te în Liga 2” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a comentat situaţia echipelor din judeţul Argeş, ce au retrogradat din Superligă.

Expertul Orange Sport l-a criticat pe primarul Mioveniului, pentru lipsa de implicare  faţă de club din prima parte a campionatului. Panduru a reamintit momentul când edilul oraşului a fost deranjat de faptul că echipa argeşeană era văzută drept una dintre echipele ameninţate de retrogradare.

Panduru: La Piteşti şi-au pus singuri piedică. FC Argeş părea la un moment dat că nu are cum să retrogradeze, cu Prepeliţă şi Jean Vlădoiu. Părea că totul este OK. Până la urmă retrogradează Mioveni şi FC Argeş, ambele dn acelaşi judeţ. Dar dacă la FC Argeş îi vezi implicaţi pe cei care s-au implicat, la Mioveni mi s-a părut ca primarul a înţeles că trebuie să facă ceva. L-a adus pe Dică, a adus câţiva jucători acolo şi a făcut tot posibilui să salveze echipa. Prea târziu, dar măcar a încercat.

Samuilă: Când Pelici se salvează în primul sezon, deşi nu îi aduci niciun jucător, tu ai fi avut datoria ca primar să faci ceea ce ai făcut pentru Dică.

Panduru: Ai perfectă dreptate. Ţii minte că noi am spus atuncI? Am înţeles că s-a cam supărat. (n.r. ”Ne văd unii pe noi că suntem la retrogradare”) Păi vedem. În loc să fiţi mulţumiţi că vă tragem un semnal de alarmă şi spunem că este o problemă că nu aveţi echipă de prima ligă... Începi să te superi. Păi supără-te atunci şi du-te în Liga 2. Ai învăţat, ai înţeles ceva cu Dică, dar prea târziu.

CS Mioveni a retrogrdadat în Liga 2. Galben-verzii nu au obţinut niciun punct în nouă meciuri în play-out şi au marcat un singur gol.

Afla mai multe despre: pandurufc argeşcs mioveni 

viewscnt
Articole similare