Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denver Nuggets - Miami Heat 108-111. Nikola Jokic a fost mai bun, dar Jimmy Butler a câştigat. 1-1 la general în finala NBA 2023

Denver Nuggets - Miami Heat 108-111. Nikola Jokic a fost mai bun, dar Jimmy Butler a câştigat. 1-1 la general în finala NBA 2023

NBA

Comentarii

Miami Heat a reuşit să obţină şi ea prima victorie în finala NBA 2023 cu Denver Nuggets, iar următoarele două partide ale seriei se vor disputa pe terenul echipei din Florida.

Denver Nuggets a pierdut cu Miami Heat, scor 108-111, în al doilea meci din finala NBA 2023.

În partida disputată în Ball Arena din Denver, cele două echipe şi-au împărţit momentele de dominare.

Nikola Jokic a fost mai bun, dar Jimmy Butler a câştigat. 1-1 la general în finala NBA 2023

Oaspeţii au condus în primul sfert, dar gazdele au revenit şi au preluat conducerea în sferturile doi şi trei, în timp ce ultima parte i-a aparţinut echipei vizitatoare.

Nikola Jokic a făcut un nou joc solid, dar nu la nivelul prestaţiei din primul meci al finalei. A fost autorul a 41 de puncte, fiind jucătorul cu cele mai multe din această partidă. A mai avut şi 11 recuperări şi patru pase decisive.

Majoritatea dintre punctele sale au venit în sfertul al treilea, 18 la număr, dar în cel de-al patrulea a fost eclipsat de vedeta advesarilor.

Cu un început de joc în care a stat mai mult în umbră şi a distribuit pase decisive coechipierilor sau a făcut munca grea din defensivă, Jimmy Butler a început de pe bancă sfertul al patrulea, dar, odată intrat pe teren, a reuşit să puncteze de opt ori consecutiv.

Astfel, a recuperat mult în jocul echipei, dar şi la nivelul duelului de la distanţă cu sârbul celor de la Nuggets.

Butler a terminat partida cu 21 de puncte, patru recupări şi nouă pase decisive, dar cel mai bun marcator al lui Miami a fost Gabe Vincent, care a adunat 23 de puncte, 12 dintre ele venind în urma a patru aruncări din afara semicercului reuşite.

Aşadar, Miami Heat a reuşit prima victorie în această finală, pe care a egalat-o la 1. Totodată, a produs şi primul eşec celor de la Denver Nuggets pe teren propriu.

Prin urmare, după ce primele două jocuri au avut loc în Denver, Colorado, finala NBA 2023 se mută în Florida, în Kaseya Center din Miami.

Meciul al treilea al seriei se va disputa la data de 8 iunie (noaptea de miercuri spre joi), ora 3:30

Program Finala NBA, Denver Nuggets - Miami Heat, în exclusivitate pe Orange Sport 1: 

  • Meciul 3, 8 iunie (noaptea de miercuri spre joi), ora 3:30
  • Meciul 4, 10 iunie (noaptea de vineri spre sambata), ora 3:30
  • Meciul 5, 13 iunie (noaptea de luni spre marti), ora 3:30
  • Meciul 6*, 16 iunie (noaptea de joi spre vineri), ora 3:30
  • Meciul 7*, 19 iunie (noaptea de duminica spre luni), ora 3:00 (* = dacă este necesar)

Afla mai multe despre: denver nuggets miami heatfinala nbanikola jokicjimmy butler 

viewscnt
Articole similare