Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de titlu la U Craiova. După Mitriţă, Rotaru a dat o nouă lovitură uriaşă pentru fotbalul românesc. Oltenii îşi fac echipă de Champions League

Un nou transfer de titlu la U Craiova. După Mitriţă, Rotaru a dat o nouă lovitură uriaşă pentru fotbalul românesc. Oltenii îşi fac echipă de Champions League
Comentarii

Universitatea Craiova a avut parte de un nou sezon dezamăgitor, iar acum Mihai Rotaru a demarat negocierile pentru a întări serios lotul echipei.

Oltenii au dat deja o prima mare lovitură pe piaţa transferurilor prin aducerea lui Alexandru Mitriţă, iar Mihai Rotaru speră să mai bifeze un transfer de marcă printr-o altă revenire notabilă.

Alexandru Băluţă s-a despărţit oficial de maghiarii de la Akademia Puskas şi a fost deja abordat de oficialii Universităţii Craiova pentru o eventuală întoarcere în fotbalul românesc. Conform gsp.ro, cele două părţi sunt în negocieri avansate, iar fotbalistul în vârstă de 29 de ani este foarte aproape de a-şi da acordul pentru un eventual transfer în Superligă.

Alexandru Băluţă a mai evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care a plecat la Slavia Praga în schimbul sumei de 2,3 milioane de euro.

În tot acest timp, mijlocaşul ofensiv a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri şi a livrat 16 pase decisive pentru Universitatea Craiova. Cotat de Transfermarkt la suma de 1 milion de euro, Băluţă a mai evoluat în carieră pentru Chindia Târgovişte, Farul şi Slovan Liberec. În acest sezon, Băluţă a marcat 2 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 27 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Akademia Puskas.

Afla mai multe despre: u craiovamihai rotarualexandru baluta 

viewscnt
Articole similare