Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Benzema a bătut palma cu noua echipă, la o zi după despărţirea de Real Madrid. Francezul va încasa un salariu astronomic

E gata! Benzema a bătut palma cu noua echipă, la o zi după despărţirea de Real Madrid. Francezul va încasa un salariu astronomic
Comentarii

Karim Benzema s-a înţeles cu Al-Ittihad Jeddah, formaţie ce s-a încoronat campioana Arabiei Saudite.

Conform jurnalistului italian Fabirizio Romano, Benzema a semnat o parte dintre documentele necesare pentru realizarea transferului, iar în cel mai scurt timp mutarea se va oficializa. Aceeaşi sursă relatează că, înţelegerea dintre francez şi formaţia saudită va fi valabilă până în 2025, cu opţiune de prelungire, urmând ca Benzema să încaseze aproximativ 200.000.000 de euro pe an.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Karim Benzema, o pagină de istorie în ”cartea galacticilor”

În vârstă de 35 de ani, Benzema a ajuns la Real Madrid în vara anului 2009 de la Lyon, în schimbul sumei de 35.000.000 de euro. Deşi a fost deseori criticat de fanii ”Los Blancos”, Benzema este unul dintre cei mai prolifici jucători din istoria clubului şi cel mai inteligent, în opinia multor specialişti. În 648 de meciuri, Benzema a marcat 354 de goluri şi a livrat 165 de pase decisive.
 
Benzema a cucerit 25 de trofee alături de Real Madrid şi a primit ”Balonul de Aur” în 2022. În acest sezon, francezul a marcat 30 de goluri şi a pasat decisiv de şase ori în 42 de meciuri.
 

 

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridal ittihad 

viewscnt
Articole similare