You are here:

Lamine Ghezali, declaraţie de dragoste pentru Dinamo: ”Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici”

Lamine Ghezali, declaraţie de dragoste pentru Dinamo: ”Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Lamine Ghezali a fost „one man show” în confruntarea dintre Dinamo şi FC Argeş. Pe lângă cele două goluri şi două pase decisive, francezul a avut o evoluţie solidă, ridiculizând de mai multe ori apărarea piteştenilor.

Ghezali a fost un om de bază pentru Dinamo în actualul sezon. Fotbalistul a avut o declaraţie de dragoste pentru clubul antrenat de Ovidiu Burcă. 

”Este o seara foarte bună pentru club, pentru noi. E important că acest mare club revine în prima ligă. Nu ştiu dacă e cel mai bun meci al carierei mele, dar a fost un meci foarte important. Suntem la un pas de promovare. Următorul meci este cel mai important

Trebuie să rămânem concentraţi, ei au jucători buni, e o echipă buna, meciul următor poate fi unul diferit. Trebuie să jucăm la fel ca azi. Nu suntem deja promovaţi! Ok, am câştigat cu 6-1, dar este doar un pas. Trebuie să fim şi mai buni în meciul următor, să rămânem 200% concentraţi. Mergem acolo (n.r. - la FC Argeş) să câştigăm.

Când joci pe un asemenea stadion, cu asemenea suporteri, e minunat. Mulţumesc tuturor fanilor. Avem nevoie de ei să ajungem înapoi în prima ligă. Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici la Dinamo. Vrem să vină toţi fanii alături de noi la Piteşti!”, a declarat Lamine Ghezali la finalul partidei. 

  • Returul va avea loc sâmbătă.
Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: lamine ghezalidinamofc argeşbaraj liga 1 

viewscnt
Articole similare