Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni atacanţi ai Turciei din ultimii ani s-a retras! "Vreau să anunţ întreaga mea ţară că îmi închei cariera"

Unul dintre cei mai buni atacanţi ai Turciei din ultimii ani s-a retras! "Vreau să anunţ întreaga mea ţară că îmi închei cariera"
Comentarii

Atacantul turc Burak Yilmaz, campion al Franţei cu Lille în 2021, a anunţat luni că se retrage din activitate la vârsta de 37 de ani.

Burak Yilmaz se retrage din activitate

"Vreau să anunţ întreaga mea ţară că îmi închei cariera. Sunt foarte fericit şi mândru", a declarat "Kral" (regele), aşa cum este cunoscut de mult timp în Turcia, într-o conferinţă de presă la Istanbul.

Jucătorul, care în acest sezon a evoluat în prima ligă olandeză pentru Fortuna Sittard, a precizat că îşi doreşte să continue în fotbal ca antrenor.

Fostul internaţional turc (77 de selecţii, 31 de goluri) şi-a anunţat retragerea din activitatea internaţională anul trecut, după înfrângerea Turciei în semifinalele barajului european pentru Cupa Mondială din 2022, în timpul căreia a ratat un penalty.

Yilmaz, care a jucat pentru cele trei mari cluburi din Istanbul, Besiktas, Fenerbahçe şi Galatasaray, a jucat pentru Turcia la Euro 2016 şi Euro 2020. Turcul a fost unul dintre principalii artizani ai titlului cucerit de LOSC în sezonul 2020-2021.

 

Afla mai multe despre: fotbal turciaburak yilmazretragere burak yilmaz 

viewscnt
Articole similare