Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul plecat de la Rapid rămâne în Superligă. Echipa la care are şanse mari să ajungă

Jucătorul plecat de la Rapid rămâne în Superligă. Echipa la care are şanse mari să ajungă

Fotbal intern

Comentarii

Sunt mişcări de trupe la mai toate echipele din Superligă, în speranţa că vor avea inspiraţia necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele pentru stagiunea viitoare, iar o mutare interesantă este pe cale să se materializeze cu un jucător care şi-a terminat contractul cu Rapid.

Jucătorul plecat de la Rapid rămâne în Superligă. Echipa la care are şanse mari să ajungă 

Rapid a anunţat la finalul săptămânii trecute despărţirea oficială de doi jucători. Unul dintre ei este Damien Dussaut, jucător cu o selecţie în naţionala statului nord-amercan, Martinica.

Acesta a ajuns la Rapid vara trecută, de la Farul Constanţa, dar s-a accidentat imediat după transfer şi a pierdut lupta pentru titularizare cu concurentul direct pe postul de fundaş dreapta, Răzvan Onea.

Astfel, a prins doar trei meciuri în tricoul giuleştenilor, dintre care doar unul în Superligă, şi s-a despărţit de clubul vişiniu, cu care avea contract doar până în vara acestui an.

Acum, rămas liber de contract, are şanse mari să rămână tot în Superligă, iar salvarea sa poate veni de la Mircea Rednic, care îl doreşte la UTA Arad.

”Puriul” este o cunoştinţă mai veche de-a lui Dussaut, deoarece el a fost cel care l-a adus prima dată în România, la Dinamo, în septembrie 2019.

Prin urmare, Mircea Rednic îl are în vizor şi acum, pentru a acoperi postul de fundaş dreapta de la la UTA, după plecările lui Marko Vukcevic şi Romario Benzar.

”Sunt şanse mari ca la finalul săptămânii el să fie prezentat la UTA”, susţin cei de la Special Arad.

În vârstă de 28 de ani, Damien Dussaut este cotat la 150.000 de euro de site-urile de specialitate.

Totodată, UTA Arad negociază intens şi cu Vlad Dragomir, fostul junior al englezilor de la Arsenal.

Afla mai multe despre: damien dussaututa aradmircea rednicrapid 

viewscnt
Articole similare