Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, aproape de a prezenta transferurile pentru sezonul următor! "Săptămâna următoare lotul va fi la 90%". Se negociază cu patru fotbalişti

FCSB, aproape de a prezenta transferurile pentru sezonul următor! "Săptămâna următoare lotul va fi la 90%". Se negociază cu patru fotbalişti

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte transferuri, după ce finanţatorul Gigi Becali a dictat plecarea mai multor fotbalişti, după ce a ratat titlul Superligii în faţa Farului Constanţa.

FCSB poate prezenta noile transferuri săptămâna următoare! "Luni e o zi importantă. Cu ei suntem aproape de a semna"

Jucătorii importanţi la care FCSB a renunţat sunt: Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani. 

Dacă vor mai exista plecări, acestea se vor produce doar în schimbul unor sume de transfer, iar bucureştenii îi pregătesc acum pe cei cu care vor contura lotul pentru sezonul următor, în care obiectivele sunt campionatul şi calificarea în grupa de Conference League. 

Pentru Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele detalii despre situaţia din mercato. 

FCSB va aduce cel puţin doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant. Singurul nume dezvăluit de MM Stoica a fost Arnold Garita. 

"Există discuţii avansate pentru un atacant, pentru un inter şi cred că aducem doi fundaşi centrali cel puţin. Cu unul suntem foarte aproape. Niciunul din România. 

Mi s-a dat libertate, la fundaşii centrali avem unul foarte interesant, n-a jucat în Europa până acum. Celălalt a jucat în Europa, n-a jucat în România. Ei sunt primele opţiuni. 

Mijlocaşul a jucat în România şi e foarte aproape, iar mâine dă răspunsul. 

Atacantul e Garita, vom vedea dacă e da sau nu. Thiam... Nu, nu. Vom vedea.

Mâine (n.r. - luni) avem o zi importantă. Cred că până la sfârşitul săptămânii următoare vor avea definitivat lotul în proporţie de 90%. Gigi vrea să bage bani, nu să scoată bani", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB a mai negociat în această perioadă cu Damjan Djokovic, iar pentru doi fundaşi centrali străini au existat tatonări

 

Afla mai multe despre: transferuri fcsbmihai stoica fcsbarnold garita fcsb 

viewscnt
Articole similare