Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a ambiţionat să transfere un fotbalist chinez! Ce l-a uimit: "I-am întrebat şi pe cei de la Young Boys"

MM Stoica s-a ambiţionat să transfere un fotbalist chinez! Ce l-a uimit: "I-am întrebat şi pe cei de la Young Boys"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit momentul în care a vrut să transfere un fotbalist chinez la echipa finanţată de Gigi Becali. Conducătorul a plecat dezamăgit de la turneul unde se afla echipa naţională a Chinei U20.

Mihai Stoica a urmărit naţionala U20 a Chinei cu gândul să facă un transfer: "Chin şi jale!"

FCSB este în plină campanie de transferuri, după ce Gigi Becali a renunţat la: Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani. 

Aproape de FCSB este Damjan Djokovic (33 de ani), însă concurenţa e acerbă, întrucât croatul ar avea o ofertă financiară mai bună de la o altă echipă. 

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a oferit indicii despre piaţa de unde nu ar aduce jucători. Conducătorul de la FCSB şi-a amintit de momentul în care a vrut să deschidă filiera chineză, dar a rămas uimit de nivelul slab al jucătorilor naţionalei Chinei U20, în urmă cu aproape două decenii. 

"Eu am vrut, la un moment dat, când era moda cu jucători chinezi în Europa, m-am gândit în 2006 să iau unul. M-am dus la Toulon, la un turneu unde era echipa naţională a Chinei sub 20. Niciunul nu vorbea engleză, niciunul, nici membrii stafflui. Chin şi jale! 

M-am interesat câţi chinezi erau în Europa şi era un atacant la Young Boys Berna şi i-am întrebat <<Vorbeşte engleza?>>. <<Nu!>>", a declarat expertul Orange Sport.

Mihai Stoica nu şi-a schimbat opinia despre jucătorii chinezi nici după ani, întrucât a urmărit-o la treabă pe fosta campioană Jiangsu Suning, în urmă cu cinci ani. 

"Noi am jucat cu Jiangsu Suning cu Capello. Nu am văzut aşa jucători strâmbi, nu puteau să dea o pasă. Cum spunea Gattuso <<Cine se naşte pătrat, nu moare rotund>>. Erau înfiorători. Am vorbit cu Zambrotta şi le-am spus: <<Ce căutaţi acolo?>>. Ramires juca foarte bine, dar restul erau înfiorători de slabi", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai stoica transferurifcsb transferuri 

viewscnt
Articole similare