Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Justiţia britanică refuză suspendarea sancţiunilor în cazul lui Mazepin! Rusul continuă să-şi caute dreptatea în Formula 1

Justiţia britanică refuză suspendarea sancţiunilor în cazul lui Mazepin! Rusul continuă să-şi caute dreptatea în Formula 1

Formula 1

Comentarii

Justiţia britanică a refuzat, joi, ridicarea temporară a sancţiunilor legate de războiul din Ucraina în cazul pilotului rus Nikita Mazepin, care astfel nu va putea să meargă în Marea Britanie pentru a discuta cu echipe de F1, informează AFP.

Mazepin, în vârstă de 24 de ani, a fost dat afară de echipa de Formula 1 Haas după invadarea Ucrainei de către Rusia. El a fost inclus în martie 2022 pe lista ruşilor sancţionaţi de Londra, la fel ca tatăl său, magnatul Dmitri Mazepin.

În martie, preşedintele Tribunalului Uniunii Europene a emis un ordin de suspendare a unei părţi a sancţiunilor în cazul lui Nikita Mazepin. Dispoziţia provizorie, emisă în aşteptarea unei hotărâri pe fond, l-a autorizat pe Mazepin să călătorească în Uniunea Europeană pentru a încerca să încheie un contract cu o echipă şi, dacă va reuşi, să participe la competiţiile de automobilism, inclusiv în F1, pe teritoriul european.

Mazepin nu a mai concurat în F1 de la începutul războiului din Ucraina.

Afla mai multe despre: mazepinformula 1 

viewscnt
Articole similare