Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord total între Dan Petrescu şi Jeonbuk Hyundai! Când va fi prezentat oficial

Acord total între Dan Petrescu şi Jeonbuk Hyundai! Când va fi prezentat oficial

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu a ajuns la un acord cu formaţia sud-coreeană Jeonbuk şi va fi prezentat oficial în zilele următoare.

Potrivit informaţiilor furnizate de presa din Asia, Dan Petrescu a convenit asupra tuturor termenilor şi va fi prezentat oficial drept noul antrenor al celor de la Jeonbuk pe 14 iunie!

 

Dan Petrescu a semnat cu Jeonbuk Hyundai

Jurnaliştii asiatici susţin că acordul dintre Jeonbuk şi Petrescu e total, "Bursucul" fiind în aşteptarea vizei şi a permisului de muncă în Coreea de Sud.

Antrenorul român ar trebui să ajung în Coreea de Sud pe 12 iunie, iar în două zile să fie îndeplinite toate formalităţile: inclusiv prezentarea oficială printr-o conferinţă de presă.

Petrescu a negociat venirea la Jeonbuk cu un fost fotbalist important, care a făcut carieră în Europa. Ji-Sung Park (42 de ani), fostul mijlocaş de la Manchester United, este directorul sportiv a lui Jeonbuk şi a discutat personal cu Petrescu pentru a-l convinge să semneze contractul propus.

  • Ji-Sung Park este considerat unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istoria Coreei de Sud!

Dan Petrescu şi Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, s-au înţeles pentru plecarea antrenorului fără niciun cost, deşi în contractul dintre părţi exista o clauză de reziliere de 400.000 de euro care trebuia plătită de către cine dorea plecarea. În cele din urmă, Petrescu a plecat fără ca vreo parte să achite vreo sumă de bani.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbuk 

viewscnt
Articole similare