Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata: Dan Petrescu semnează după negocierile cu un director sportiv celebru! Răsturnare de situaţie, după oferta primită

E gata: Dan Petrescu semnează după negocierile cu un director sportiv celebru! Răsturnare de situaţie, după oferta primită

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului, după ce a calificat echipa în preliminariile Conference League, şi se apropie de momentul în care va prelua viitoarea echipă.

Presa din Coreea de Sud a făcut, miercuri, un nou anunţ în privinţa preluării lui Jeonbuk de către Dan Petrescu, antrenor care a făcut performanţe urişe în ultimii ani la CFR Cluj. Jurnaliştii asiatici susţin că acordul dintre Jeonbuk şi Petrescu e total, "Bursucul" fiind în aşteptarea vizei şi a permisului de muncă în Coreea de Sud.

E gata: Dan Petrescu semnează după negocierile cu un director sportiv celebru!

Petrescu a negociat venirea la Jeonbuk cu un fost fotbalist important, care a făcut carieră în Europa. Ji-sung Park (42 de ani), fostul mijlocaş de la Manchester United, este directorul sportiv a lui Jeonbuk şi a discutat personal cu Petrescu pentru a-l convinge să semneze contractul propus.

Potrivit sursei citate, Jeonbuk va anunţat oficial sosirea lui Dan Petrescu după ce românul va avea toate formalităţile îndeplinite pentru intrarea în Coreea de Sud.Dan Petrescu şi Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, s-au înţeles pentru plecarea antrenorului fără niciun cost, deşi în contractul dintre părţi exista o clauză de reziliere de 400.000 de euro care trebuia plătită de către cine dorea plecarea. În cele din urmă, Petrescu a plecat fără ca vreo parte să achite vreo sumă de bani.

În urmă cu câteva zile, jurnaliştii din Coreea de Sud au anunţat că Dan Petrescu este aşteptat să preia Jeonbuk Hyundai pe 11 iunie, când ar urma să ajungă pentru prima dată în ţara asiatică.

Antrenorul român e la un pas să înceapă a noua aventură pe banca unei echipei din străinătate, după Wisla Cracovia, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, Jiangsu Suning, Guizhou Hengfeng şi Kayserispor.

  • 5 - cinci titluri de campion în România are Dan Petrescu în CV-ul de antrenor
  • 1,07 ani este media perioadei petrecute de Petrecu pe banca fiecărei echipe antrenate

Afla mai multe despre: dan petrescu jeonbukdan petrescu negocieri jeonbukdan petrescu negocieri ji sung parkdan petrescu coreea de sud 

viewscnt
Articole similare