Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu ştie cum se vor comporta Gică Hagi şi Gică Popescu după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu! Întâlnirea privată la care a aflat detalii | EXCLUSIV

Anghel Iordănescu ştie cum se vor comporta Gică Hagi şi Gică Popescu după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu! Întâlnirea privată la care a aflat detalii | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a vorbit despre ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu la adresa Farului Constanţa, la finalul meciului pierdut de CFR Cluj în ultima etapă a play-off-ului Superligii.

Întâlnirea privată în care Anghel Iordănescu, Gică Hagi şi Gică Popescu au vorbit despre ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu

Imediat după Romania All Stars vs Galatasaray Legends 4-4, de pe Cluj Arena, Anghel Iordănescu, Gică Hagi şi Gică Popescu s-au aşezat la masă şi au vorbit despre mai multe subiecte.

Fostul selecţioner a cerut detalii şi despre ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu, cel care i-a acuzat pe fotbaliştii Farului că au jucat pentru Universitatea Craiova. "Bursucul" a absentat de la evenimentul din Cluj, iar Anghel Iordănescu a aflat că relaţia dintre cei trei foşti colegi din Generaţia de Aur va rămâne neschimbată, în ciuda incidentului. 

"Mi-a fost greu să înţeleg modul în care s-a manifestat. Nu îi plângeţi pe niciunul. Nici pe Dan Petrescu, nici pe Hagi, nici pe Popescu. La ei sunt lucruri inerente. Prietenia lor a suferit o noapte, peste o săptămână sunt din nou cei mai buni prieteni.

Dacă aţi şti câte conflicte am avut cu ei la echipa naţională, câte dispute când se jucau meciuri între tineri şi bătrâni sau frumoşii vs grandioşii... De câte ori a trebui să îi domolesc şi a doua zi se luau în braţe. Fiţi siguri că prietenia lor nu va suferi. Într-un fel se poate face afirmaţia că a fost o familie în sensul adevărat al cuvântului. Nu neapărat eu, dar rezultatele, performanţa au făcut această unitate de grup. Aşa cum mi-aş dori şi sunt convins că dacă stafful va obţine calificarea la EURO 2024 se va crea această familie de care vorbiţi dumneavoastă", a declarat Anghel Iordănescu pentru Orange Sport. 

Anghel Iordănescu şi-ar fi dorit ca Dan Petrescu să continue la CFR Cluj

"Îl consider pe Dan Petrescu un antrenor fabulos, valoros din toate punctele de vedere. Avem puţini antrenori de talia lui: Gică Hagi, Mircea Lucescu şi lista ar putea continua. În acelaşi timp trebuie să remarc cum Gigi Becali a făcut la Steaua investiţii şi a adus plus valoare prin banii din transferuri. Acelaşi lucru l-aş putea spune despre Neluţu Varga. A preluat CFR într-o situaţie delicată, a investit. I-a pus lui Dan Petrescy la dispoziţie cam tot ce şi-a dorit el. Faptul că au luat patru, cinci campionate împreună spune despre relaţia foarte bună dintre ei. 

Este un om care la fel ca Gigi Becali trăieşte fotbalul, trăieşte intensiv şi suferă pentru fotbal. Mi-aş fi dorit foarte mult ca Dan Petrescu să continue la CFR Cluj", a adăugat Anghel Iordănescu. 

Joi, CFR Cluj a confirmat că Dan Petrescu s-a despărţit de club. Cristiano Bergodi urmează să fie instalat antrenor la CFR Cluj

Afla mai multe despre: dan petrescugica hagigica popescuanghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare