Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Poza cu noul antrenor al lui CFR Cluj circulă deja! Are patru trofee în România şi clubul pregăteşte sosirea, dacă Dan Petrescu pleacă

FOTO | Poza cu noul antrenor al lui CFR Cluj circulă deja! Are patru trofee în România şi clubul pregăteşte sosirea, dacă Dan Petrescu pleacăgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru o posibilă schimbare de antrenor. În cazul în care Dan Petrescu nu se va înţelege asupra termenilor cu Nelu Varga, ardelenii l-au pus primul pe listă pe Cristiano Bergodi. Deja, primele pregătiri se fac pentru posibilul moment al oficializării.

Cristiano Bergodi este înlocuitorul lui Dan Petrescu, dacă "Bursucul" pleacă de pe banca lui CFR Cluj

UPDATE | Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o primă reacţie oficială despre informaţia momentului. 

"Ce e cu poza? Ce treabă are? Sunt atât de mulţi IT-işti în Cluj (n.r. - râde)... N-am văzut poza. Am mai văzut-o. La cât de mulţi suporteri IT-işti sunt în Cluj, probabil că Bergodi are simpatizanţi. O să facem o anchetă şi să vedem ce IT-ist a făcut poza. 

Nu, cu Bergodi nu s-a discutat. Avem antrenor, avem meci important joi, avem obiectiv. Ar fi total neprofesionist să nu ne concentrăm la lucrul ăsta. Dan Petrescu a făcut prea multe pentru CFR Cluj. Clubul are o datorie morală faţă de el şi nu întâmplător presa l-a nominalizat ca cel mai bun antrenor în 2022 şi atunci din acest punct de vedere consider că e un subiect sensibil. În funcţie de ce-şi doreşte şi Dan Petrescu, pentru că văd un antrenor frustrat, nemulţumit... Văd că are nevoie de sprijin", a spus conducătorul lui CFR Cluj, pentru Orange Sport. 


Sunt zile care vor marca viitorul lui CFR Cluj, care ar putea aborda noul sezon cu un nou antrenor. Până la "barajul" pentru preliminariile Conference League principal rămâne Dan Petrescu, cel care a fost protagonistul unor momente revoltătoare la finalul partide cu Farul Constanţa. 

"Bursucul" va pregăti echipa pentru meciul cu U Craiova 1948, de care depind noi încasări din Europa de milioane de euro, dar în culise există discuţii avansate cu un alt antrenor. 

Conform surselor Prima Sport, Cristiano Bergodi este primul pe lista lui CFR Cluj, pentru a-i lua locul lui Dan Petrescu. 

Trecerea în Gruia îi surâde lui Cristiano Bergodi, care a anunţat că vrea o nouă provocare, după ultimul meci la Sepsi Sfântu Gheorghe. Liber de contract şi în contextul tensiunilor din Gruia, Cristiano Bergodi ar putea reveni la CFR Cluj, după ce a mai condus echipa între 2006-2007. 

De altfel, CFR Cluj este pregătită pentru momentul în care Dan Petrescu ar face un pas în spate şi Cristiano Bergodi va fi instalat. În jurul fostei campioane a Superligii circulă, deja, poza de prezentare a antrenorului italian, care în România are patru trofee câştigate: două Cupe ale României, cu Sepsi, şi două Supercupe ale României, cu Sepsi şi Rapid Bucureşti. 

Foto: Poza care circulă în jurul clubului CFR Cluj, în cazul în care Cristiano Bergodi va fi anunţat oficial pe banca tehnică

Instalarea lui Cristiano Bergodi depinde de discuţia dintre Dan Petrescu şi Nelu Varga

Condiţia ca antrenorul Cristiano Bergodi să fie instalat, o variantă pe placul conducerii din Gruia, e ca Dan Petrescu să nu mai continue la CFR Cluj. 

Imediat după "barajul" CFR Cluj - U Craiova 1948, antrenorul Dan Petrescu, conducerea şi acţionarul Nelu Varga se vor reuni şi vor lua o decizie referitoare la banca tehnică. 

În şedinţă cu siguranţă va cântări şi felul în care Dan Petrescu a făcut scandalul din CFR Cluj - Farul Constanţa, când i-a acuzat echipa lui Gică Hagi de faptul că a tras pentru Universitatea Craiova. 

Însă, Nelu Varga va trebui să pună în balanţă şi cele patru trofee de campion al României cu CFR Cluj, pe care i le-a adus "Bursucul", dar şi parcursul european din sezoanele trecute. 

De asemenea, Dan Petrescu s-a plâns de subţirimea lotului în actuala stagiune, iar strategia clubului ar putea influenţa decizia finală. 

De-a lungul acestui sezon, Nelu Varga a transmis că Dan Petrescu va avea contract pentru mulţi ani la CFR Cluj, până să piardă titlul în faţa Farului Constanţa. 

Afla mai multe despre: dan petrescucristiano bergodicristiano bergodi cfr clujantrenor nou cfr cluj 

viewscnt
Articole similare