Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari şi Ilie Poenaru ”joacă la cacealma”. Au simulat astăzi că îl prezintă pe Marin Duna ca noul antrenor

FC Voluntari şi Ilie Poenaru ”joacă la cacealma”. Au simulat astăzi că îl prezintă pe Marin Duna ca noul antrenor

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu antrenorul Marin Dună, care îl va înlocui pe Liviu Ciobotariu.

FC Voluntari şi Ilie Poenaru ”joacă la cacealma”. Au simulat astăzi că îl prezintă pe Marin Duna ca noul antrenor

Marin Dună s-a născut pe data de 2 august 1967 în Ogrezeni, judeţul Giurgiu. Ca jucător, a făcut pasul în primul eşalon fotbalistic în sezonul 1992/1993 pentru Progresul Bucureşti, echipă pentru care a marcat 80 de goluri, în 12 sezoane.

A mai evoluat la nivel de seniori la echipele Steaua Bucureşti, CD Logrones, Astra Ploieşti, Metalul Plopeni şi Internaţional Curtea de Argeş.

Ca antrenor , Marin Dună a pregătit formaţii precum Astra Ploieşti, FC Naţional, Dacia Mioveni, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, Voinţa Sibiu sau Gaz Metan Mediaş.

Numirea pare doar o strategie pentru ilfoveni, care conform gsp.ro. driblează în continuare regulile impuse de FRF, conform cărora pe banca tehnică trebuie să fie un antrenor cu licenţă. Pentru că noul tehnician de facto al ilfovenilor va fi Ilie Poenaru (46).

Sursă menţionată anterior a anunţat că cei doi au mai aplicat această strategie şi în trecut când au colaborat şi la celelalte 3 echipe de primă ligă pe care Ilie le-a pregătit în calitate de „principal”: Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad.

OFICIAL | Liviu Ciobotariu s-a despărţit de FC Voluntari!

Antrenorul Liviu Ciobotariu a încheiat relaţiile contractuale cu formaţia FC Voluntari, au anunţat, joi, reprezentanţii grupării ilfovene de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a condus FC Voluntari în 91 de partide oficiale, în toate competiţiile, bilanţul său însumând 36 de victorii, 28 de egaluri şi 27 de eşecuri.

În sezonul recent încheiat, FC Voluntari a ocupat poziţia a treia în clasamentul play-out-ului Superligii, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti, 34 de puncte, şi 2 puncte distanţă de liderul FCU Craiova.

 

Afla mai multe despre: fc voluntariilie poenarumarin dunaliga 1 

viewscnt
Articole similare